background image
Mijn Winkelmandje
Weten hoe je mascara het allerbest werkt? – Beauty Center

Weten hoe je mascara het allerbest werkt?

Gepost op 29/06/2021 in Make-up

PSSST…

Weten hoe je mascara het allerbest werkt?

Er zijn talloze beautygeheimen die je helpen om je allermooiste eigenschappen te benadrukken en jou laten stralen. Wij zetten deze secrets voor jou op een rij.

1. Primer
Een goede primer voedt je wimpers zodat ze sterker en soepeler worden. Daarnaast zorgt een primer ervoor dat je minder lagen mascara nodig hebt én het is een onmisbare basic om je mascara zo lang en nauwkeurig mogelijk te doen blijven zitten.

2. Stir, don’t shake
Je denkt misschien dat er meer mascara aan je borstel blijft hangen door hem in en uit de tube te pompen, maar niets is minder waar. Door het borsteltje steeds op en neer te bewegen in de tube komt er lucht bij je mascara, waardoor deze juist sneller uitdroogt!

3. Draaien maar
Draai je borstel rond in de tube. Zo haal je het meest uit je mascara en maak je klontertjes meteen glad. Je kunt het borsteltje voor je begint ook zachtjes afvegen aan de opening. Ook dit kan klontjes voorkomen.

4. Extra volume
Voorzie beide kanten van je wimpers van mascara voor extra volume en breng het zigzaggend en vanaf de onderkant van je wimpers aan. Zo breng je niet alleen mascara aan op het uiteinde van je wimpers.

5. Warm badje
Is je mascara bijna op? Leg hem in een warm badje. Het warme water maakt de substantie een stuk vloeibaarder, waardoor je er echt álles uit kunt halen. Let op: doe dit niet bij een nieuwe mascara, want zo kan ze juist uitdrogen.

Dit heb je nodig:

> van resultatenArticle tags: make-up, mascara, wimpers