Contact Klantenservice Winkelzoeker
Gekleurde eyeliner: How to – Beauty Center

Gekleurde eyeliner: How to

Gepost op 06/03/2024 in Make-up
kleurrijke-eyeliner

Social trending en klaar voor de lente! Spring mee op de trend van de kleurrijke eyeliners. Creëer een inspirationele look die meteen in het oog valt van jouw omgeving en experimenteer er verder op los!

De gekleurde trend

Vroeger was eyeliner meestal beperkt tot klassieke kleuren zoals zwart en bruin, maar tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos! Met gekleurde eyeliner kun je echt je persoonlijkheid laten zien en je unieke stijl uitdrukken. Het is een leuke manier om je look eruit te laten springen en wat creativiteit aan je routine toe te voegen!

Tips voor het aanbrengen van gekleurde eyeliner

Voordat je begint met het aanbrengen van de eyeliner is het fijn om eerst even de ogen te preppen. Gebruik een oogprimer om ervoor te zorgen dat de eyeliner goed blijft zitten. Ook kun je een lichte oogschaduw gebruiken als basis, om de kleur echt te laten poppen.

Tip! Begin bij het aanbrengen van de gekleurde eyeliner met dunne lijntjes om deze daarna rustig op te bouwen. Dit geeft je meer controle! Kijk naar je oogvorm en experimenteer met verschillende vormen, zoals een winged liner of een graphic eye look!

Heb je graag even een visuele how to voor gekleurde eyeliner? Onze beauty experts laten verschillende looks zien in slechts enkele seconden! 

954265
1195025

Welke kleur eyeliner past bij mijn ogen

  • Bruine ogen: Probeer warme kleuren zoals brons, goud en koper. Deze kleuren laten je ogen echt oplichten en zorgen voor een warme uitstraling.
  • Blauwe ogen: Kies voor koele kleuren zoals zilver, blauw en paars. Deze kleuren zullen de blauwe kleur van je ogen benadrukken en je een frisse uitstraling geven.
  • Groene ogen: Ga voor kleuren zoals groen, paars en bruin. Deze kleuren zullen je groene ogen echt laten opvallen en je een mysterieuze uitstraling geven.
  • Grijze ogen: Gebruik zachte kleuren zoals grijs, zilver en mauve. Deze kleuren zullen de natuurlijke grijze tint van je ogen benadrukken en je een zachte, romantische uitstraling geven.

Als je een meer gedurfde look wilt creëren, kun je kleuren gebruiken die contrasteren met de natuurlijke kleur van je ogen. Als je blauwe ogen hebt, kun je proberen om een warme koperen eyeliner te gebruiken voor een opvallend effect. Zo val jij meteen op!

Hoe kies ik een gepaste eyeliner voor een event?

  • Voor een feestelijke gelegenheid kun je kiezen voor metallic kleuren zoals goud of zilver. Deze kleuren geven een glamoureuze uitstraling en laten je ogen echt stralen.
  • Voor een zomerse eyeliner kun je gaan voor pastelkleuren zoals lichtblauw of roze. Deze kleuren zijn perfect voor een beachparty of een festival!
  • Voor een avondje uit kun je gebruik maken van donkere, intense kleuren zoals paars of smaragdgroen. Deze kleuren geven een mysterieuze en verleidelijke uitstraling.
  • Als je een formele gelegenheid hebt, zoals een bruiloft of een diner, kun je kiezen voor klassieke kleuren zoals zwart of donkerbruin. Deze kleuren zijn timeless en passen goed bij elke outfit!
1025014
1130686
1148046
871112
871105

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!