Contact Klantenservice Winkelzoeker
Dagje strand? Dit zijn jouw beach essentials! – Beauty Center

Dagje strand? Dit zijn jouw beach essentials!

Gepost op 10/07/2019 in Make-up

Waterproof make-up, verkoelende mist en een veilige zomergeur: dit zijn de allerfijnste beach essentials voor jouw dagje op het strand!

Make-up essentials

Wanneer je make-up draagt naar het strand, wil je wel dat het waterproof is! Dan kun je zonnen en zwemmen zonder uitloopgevaar. BE Creative Make Up Waterproof Mascara Top Coat breng je over je favoriete mascara aan om ‘m waterproof te maken. The Browgal Clear Eyebrow Gel is ook waterproof en houdt je wenkbrauwen de hele dag in model.

Skincare essentials

Niet alleen UV-stralen maar ook de infrarode stralen van de zon kunnen je huid rood en warm maken. Gebruik dan Erborian CC Red Correct in plaats van je foundation. Die camoufleert de roodheid en beschermt tegelijk met SPF 25. Om je hoofd koel te houden is My Clarins Re-Fresh Hydrating Beauty Mist ideaal: dit koele neveltje verfrist en hydrateert je huid. Tip: bewaar de spray in je koeltas, dan voelt ie lekker koud aan op je gezicht!

Haar essentials

Op het strand waait het vaak flink. Daardoor krijg je snel klitten in je haar. Ga je zwemmen in zee, dan maakt het zoute water je haar stroef en stug - extra klitgevaar! Om te voorkomen dat je vanavond thuiskomt met een bos die nauwelijks nog te ontwarren is, bescherm je je haar met Clarins Solaire Sun Care Oil Mist SPF 30 Body & Hair. Borstel het tussendoor even uit met Tangle Teezer Wet Detangler, om te voorkomen dat de klitten te erg worden. Staat er een douche op het strand? Spoel het zout dan na elke duik uit je haar!

Suncare essentials

Wist je dat je op half bewolkte dagen sneller kunt verbranden dan wanneer de lucht strakblauw is? De witte wolken reflecteren het licht waardoor de UV-index hoger wordt. Bescherm je huid dus goed! Lancaster Sun Sport Invisible Face Mist SPF 30 kun je aanbrengen over je make-up en glimt niet - fijn als je er toch een beetje leuk uit wilt blijven zien! Je body bescherm je met Lancaster Sun Sport Cooling Invisible Mist SPF 30. Neem je regelmatig een duik? Dan is deze spray ideaal, want je kunt ‘m direct op je natte huid sprayen.

Geur essentials

In de volle zon moet je oppassen met parfum: bepaalde geurstoffen kunnen je huid verkleuren. Spray je favoriete geur liever op je shirtje, je handdoek of op een sjaaltje in je haar. Er zijn ook geuren die speciaal zijn samengesteld voor in de zon, zoals Jil Sander Sun. Die kun je dus veilig dragen.

Op het terras van de beachclub zit je goed met philosophy Pure Grace Nude Rose. Die ruikt lekker licht en niet te zoet - geen last van wespen dus!