background image
Mijn Winkelmandje
Handige make-up hacks voor drukke moeders – Beauty Center

Handige make-up hacks voor drukke moeders

Gepost op 16/04/2019 in Make-up

Als busy mom is uitgebreid de tijd nemen voor je make-uplook haast onmogelijk. Jij gaat voor snel en makkelijk! Lamya laat zien hoe je drie producten een highlighter, bronzer en lipstick op meerdere manieren kunt gebruiken.

Highlighter Liquid Glow

Anastasia Beverly Hills

Een liquid highlighter is hét product om jouw jukbeenderen, puntje van je neus en cupidoboog extra te laten stralen, maar dit product biedt nog veel meer mogelijkheden! Breng je de highlighter aan als basis voor je poeder highlighter dan zal de glans extra intens worden en wist je dat de Highlighter Liquid Glow van Anastasia Beverly Hills ook over je hele gezicht kan? Als je een laagje liquid highlighter onder je foundation aanbrengt, krijgt je gezicht een mooie glowy look.

Last but not least: breng je de highlighter aan op je bewegend ooglid, dan creëer je met gemak een shimmery ooglook! Zoveel opties met slechts 1 product, wow!

Terracotta The Bronzing Powder

Guerlain

Met een bronzer geef je jouw huid die mooie sunkissed look, maar wist je dat een bronzer ook geschikt is om mee te contouren? Breng de bronzer met een dun penseeltje aan op de plekken die jij wil shapen. Doordat een bronzer minder donker is dan een contour product is het nét iets subtieler.

Zijn er nog meer opties? Yes! De Guerlain Terracotta The Bronzing Powder kun je ook aanbrengen in je arcadeboog voor een subtiele, natuurlijke ooglook. Bronzing all the way!

Ultra Rouge

Dior

Heb jij altijd een rode of roze lipstick in je tas? Dat komt goed uit! Deze is namelijk ook ideaal als blush. Doe een beetje lipstick op je vingertop en verwarm deze op je hand. Breng dit vervolgens aan op je wang en blend dit goed uit. Een gezonde blos als gevolg! Voor een gewaagde look kun je de Dior Ultra Rouge lipstick ook met een penseeltje op je oog aanbrengen, als een trendy gekleurde eyeliner. Telefoon, pinpas, lipstick? Jij bent ready to go!