background image
Mijn Winkelmandje
Helemaal Jennifer Lopez – Beauty Center

Helemaal Jennifer Lopez

Gepost op 16/07/2020 in Make-up

Jennifer Lopez

Actrice, zangeres, danseres, modeontwerpster, producer en zakenvrouw. De cv van Jennifer Lopez is eigenlijk al lang genoeg, maar wij willen er nog beauty-icoon aan toevoegen. Als je J.Lo’s beautygeheimen leest, begrijp je waarom!

Jennifer Lopez vierde onlangs 51 lentes, maar je zou deze sexy Latina er hooguit 40 schatten. Is het pure magie of gewoon een steengoede beautyroutine? Wij zochten het voor je uit!

Made in Manhattan (of liever: NYC)

No matter where I go, I know where I came from”, zingt ze in de oldskool hit ‘Jenny from the Block’. Het is zelfs haar Instagram bio! Waar ze precies vandaan komt, is The Bronx, een ietwat ruigere buurt in New York City. Ze groeide op in een klein appartement met haar Puerto Ricaanse ouders en haar 2 zussen Leslie en Lynda. Haar ouders leerden haar het belang van de Engelse taal, een goede werkethiek en … zingen en dansen! Jennifer en haar zussen gaven immers regelmatig thuisoptredens voor hun ouders, die dat toejuichten om de meisjes ‘out of trouble’ te houden.

Van achtergronddanseres tot sekssymbool

De showcarrière van Jennifer Lopez begon in 1991, toen ze 22 was en gecast werd als ‘Fly Girl’, achtergronddanseres in het Amerikaanse sketchprogramma In Living Color. In de 10 jaren die daarop volgden, speelde ze in enkele toneelshows en B-films en begon ze ook muziek te maken. Pas in 2001 brak ze écht door, toen ze als allereerste vrouw ooit tegelijk een nummer 1-muziekalbum (‘On the 6’) en nummer 1-film (‘The Wedding Planner’) in dezelfde week te pakken had. Vanaf dat moment ging het hard voor J.Lo. Ze schitterde in de films ‘Maid in Manhattan’, ‘Shall We Dance?’ en ‘Monster-in-Law’ en scoorde tegelijk ook heel wat monsterhits als ‘Let’s Get Loud’, ‘Get Right’ en ‘I’m real’. Dankzij haar sexy curves, spannende dansmoves en zo mogelijk nog spannendere outfits, ontpopte Jennifer Lopez zich dan ook als ultiem sekssymbool.

https://www.instagram.com/p/CAVXIJQJqmK/?hl=nl

De beroemde J.Lo glow

Hoewel ze zegt dat ze gezegend is met goede genen en haar echte glow van binnenuit komt (ze slaapt minstens 8 uur per nacht, mediteert elke dag en rookt of drinkt niet), blijft Jennifer Lopez natuurlijk ook trouw aan een goede skincareroutine. Ze reinigt haar gezicht elke avond voor het slapengaan en doet dat ook na het sporten: dat helpt om haar poriën schoon te houden en haar gezicht fris. Bovendien blijft ze zoveel mogelijk uit de zon om haar huid te beschermen en wapent ze zich áltijd met een goede SPF. Volgens haar longtime makeup artist Scott Barnes zweert ze bij de populaire Crème de La Mer.

10 uur in de make-up

Dé make-up look van Jennifer Lopez: een royale hoeveelheid bronzer en highlighter, XXL-wimpers en power brows. Natuurlijk krijgt Jennifer Lopez heel wat hulp bij haar make-up. Herinner je je bijvoorbeeld haar onvergetelijke verschijning tijdens de Amerikaanse Super Bowl in februari 2020 nog? Daar had haar make up artist Scott Barnes maar liefst 10 uur aan gewerkt!

https://www.instagram.com/p/B8R1pEEJUPM/?hl=nl

En nu jij!

Wil je ook zo’n J.Lo glow, maar liefst zonder 10 uur voor de spiegel te zitten? Dan raden wij de Touche Éclat All-in-One Glow Foundation van Yves Saint Laurent aan die je huid laat stralen en beschermt met een ingebouwde SPF 23. Of lees hier hoe je een sexy zomerhuid krijgt! Voor de perfecte brows kan je dan weer rekenen op de wenkbrauwproducten van Anastasia Beverly Hills, een van de favoriete merken van Jennifer Lopez.Article tags: Actrice, celebrity, glow, look, make-up, verzorging, zangeres