background image
Mijn Winkelmandje
Helemaal Evi – Beauty Center

Helemaal Evi

Gepost op 08/10/2019 in Make-up

Presentatrice Evi Hanssen

Evi Hanssen is presentatrice, dolverliefd op Kurt en moeder van zonen Scout en Mac. Ze is inmiddels veertig, maar deze natural beauty straalt als nooit tevoren!

Haar in een staartje, bril op haar neus: wanneer Evi naar het voetbalveld gaat om haar zonen aan te moedigen of in het weekend lekker vrij heeft, kiest ze voor een all natural look. En laten we eerlijk zijn, deze beauty heeft ook niet veel nodig om te stralen. Met haar donkerbruine ogen, volle wenkbrauwen, mond met opkrullende mondhoeken en een lachkuiltje in haar wang is Evi ook zonder make-up een prachtige vrouw. Dat ze inmiddels niet meer piepjong is, daar zit ze niet mee. “Ik ben veertig, ik voel mij veertig, dus mag ik er alsjeblieft ook als veertig uitzien? Tegen de veroudering kan ik toch niks beginnen. Ik ben te zelfbewust om die verloren strijd aan te gaan.”

Botox? Echt niet!

Botox? Plastische chirurgie? Evi moet er niet aan denken! Zij kiest liever voor een goede skincare routine om haar huid te laten stralen. Daarbij wisselt ze luxe- en basicproducten af. “In plaats van Botox investeer ik liever in een pot La Mer. Duur, maar de investering waard.”

Om er goed uit te zien probeert Evi elke nacht voldoende te slapen: “Ik streef naar acht of negen uur. Dat lukt niet altijd natuurlijk, maar ik ga vaak samen met de kinderen om half tien naar bed. Ik mediteer twee keer per dag, en daardoor kan ik het ook met iets minder slaap doen. Ik probeer niet te veel koolhydraten te eten en vervang brood door fruit en yoghurt. Maar het belangrijkste: als je goed in je vel zit en rust hebt in je hoofd, heb je meer energie.” En zijn er soms toch dagen waarop Evi er moe of futloos uitziet, dan heeft ze daar een trucje voor: “Een rode lipstick leidt de aandacht af van de rest van je gezicht. Ideaal dus als je er moe of ziek uitziet: niemand zal het merken omdat ze gefocust zijn op je lippen!”

Evi’s beautylooks

Voor haar werk als presentatrice krijgt Evi steeds verschillende beautylooks aangemeten. Privé houdt ze het liever eenvoudig: “Geef me mascara – zwart en waterproof – en de Touche Éclat van Yves Saint Laurent en ik ben tevreden.”

Met haar volle wenkbrauwen heeft Evi geluk: ze hoeft ze alleen maar in model te brengen met een wenkbrauwgel zoals Perfect Brows van BE Creative Make Up, en klaar is ze. Evi: “Vrouwen die hun wenkbrauwen epileren en vervolgens bijtekenen met een potlood, die begrijp ik niet.”

https://www.instagram.com/p/BuvNf-kH3p1/

Mee in de koffer

Voor tv-programma’s als ‘Expeditie Robinson’ en ‘3 Op Reis’ heeft Evi al heel wat afgereisd. In haar koffer gaat dan altijd de Puriness Matifying Compact Foundation van Shiseido mee. Die bevat een SPF 30 en gaat glimmen tegen – handig als je voor de camera staat. Verder neemt ze een zonnecrème met SPF 50 of 30 mee, zodat haar huid niet verbrandt. Omdat ze vaak in de weer is met krul- en stijltangen, gebruikt ze regelmatig een verzorgend haarmasker. Het Moisturizing & Nourishing Hair Mask van The Mask Switzerland is perfect voor Evi’s haartype.

Puur en ongepolijst

Op haar Facebook- en Instagram-account laat Evi ons meekijken in haar drukke leven. Verwacht geen glam-account bomvol gestileerde kiekjes en gefotoshopte beelden, Evi laat zichzelf zien zoals ze is. Ze leeft graag gezond maar is ook dol op koffie en een wijntje op z’n tijd. Ze houdt van IJsland, het Spaanse Formentera en Noorwegen vanwege de rauwe, ongepolijste natuur. Ook zichzelf durft ze puur en ongepolijst te laten zien. Haar mooiste kiekjes zijn die waarop ze volledig naturel zichzelf is: #nomakeup #nofilter #noworries.

Blij met haar lijf

Oud worden? Evi is er niet bang voor! De komende twintig jaar wil ze heel gelukkig zijn met haar man en kinderen. Ze is blij met haar leven en zit goed in haar vel. Voor een fotoshoot in het Vlaamse blad ‘Humo’ waarin vrouwen over hun lichaam praten zegt ze: “Mijn lijf heeft de voorbije 40 jaar al goed dienstgedaan. Het heeft me twee kinderen geschonken, borstvoeding gegeven, verdriet en hartzeer verwerkt, slapeloze nachten overleefd. Het minste wat ik kan doen, is wat dankbaarheid tonen en het graag zien. Mijn lieve, aardige lijf.”

https://www.instagram.com/p/B05GMDeHCFt/Article tags: celebrity, natural beauty, skincare, tips