Contact Klantenservice Winkelzoeker
It’s spring time! Ga voor een kleurrijke soft make-up look – Beauty Blog

It’s spring time! Ga voor een kleurrijke soft make-up look

Gepost op 04/04/2024 in Make-up

Beauty Tips by @Vera
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren: 

Let the spring begin! De dagen worden langer en het weer zonniger. Dit betekent dat het weer tijd is voor vrolijke make-up looks. Dit zijn mijn lente favorieten!

Hét perfecte lente oogschaduw palette

Het Anastasia Cosmos Eyeshadow palette is jouw lente must-have. Het bevat veel mooie pastel glitter kleuren, die ook perfect zijn voor een mermaid look. Daarbij gebruik ik ook het Blushing Blossom Oogschaduwpalette van BE Creative Make-up. Met roze en peachy kleuren is deze ook echt perfect voor de lente.

Het Blushing Blossom palette gebruik ik als basis, waarbij ik de serene sorbet als basis op mijn ooglid aanbreng. Rosewater pancake breng ik aan in de arcadeboog en blossom bliss aan de zijkant van mijn bewegend ooglid. Dit fixeer ik vervolgens met de Photo Perfecting setting spray van BE zodat ik zeker weet dat het goed blijft zitten.

Daarna ga ik aan de slag met de pastel glitter kleuren uit het Cosmos palette. Als eerste breng ik orion aan op de rechterhelft van mijn ooglid en supernova aan de linkerkant. Als laatstebreng ik super cluster aan op de binnenkant van mijn ogen voor een frisse uitstraling. Als finishing touch gebruik ik weer setting spray aan en maak ik de look af met mascara.

1252075
1294656
1083394

Een lieflijke uitstraling met roze blush én highlighter glow

Niets is zo mooi als een gezonde blos op je wangen. Aangezien de zomer nog even op zich laat wachten, creëer ik deze gewoon zelf!

Ik gebruik hiervoor het Wildflower Wonder duo blush palette van BE. Deze blush heeft een fel roze kleur wat mooi past bij mijn lichte huid. De pigmentatie is goed dus ik blend hem altijd wat langer in om de kleur iets te vervagen.

Als perzik kleuren beter passen bij je huidskleur, of als je meer houdt van een licht subtiele kleur op je wangen raad ik de perky peach blush stick van HUDA aan. Deze romige blush stick versmelt met je huid en is opbouwbaar dus je kunt hem zo kleurrijk maken als je zelf wilt.

In principe ben je dan al good to go, maar ik breng graag nog wat meer shine aan. Hiervoor mix ik de lichte en peachy highlighter kleuren uit het HUDA Glow Obsessions palette. Dit breng ik aan op mijn jukbeenderen, op het puntje van mijn neus en aan de bovenkant van mijn lippen. Op deze manier creëer ik een gezonde, maar subtiele glow op mijn gezicht!

1294747
1152876
1119829

Soft glowy lippen

Om deze lente look af te maken ga ik voor een lichtroze lipstick met subtiele glans. Mijn voorjaarsfavoriet is de La Vie Est Belle cream lipstick van Lancôme. Bijkomend voordeel van deze lipstick is dat het SPF 12 bevat en je lippen ook beschermd tegen UV stralen. Als je geen lipstick drager bent, zijn de Clinique Black Honey of Dior Addict Pink Lip Glow Oil ook fijne opties. Deze functioneren als lippenbalsem, maar geven wel een subtiele glow aan je lip waarmee je je look helemaal af maakt.

1150538
1167940

Let the spring begin! Voor welke lente look ga jij?

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!