Contact Klantenservice Winkelzoeker
Ik probeerde de nieuwste lipproducten uit zodat jij dat niet hoeft te doen! – Beauty Blog

Ik probeerde de nieuwste lipproducten uit zodat jij dat niet hoeft te doen!

Gepost op 12/04/2024 in Make-up

Beauty Tips by Ashanti
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

Als beauty lover ben ik altijd op zoek naar de nieuwste make-up producten. Ik heb onlangs mijn collectie weer uitgebreid met de nieuwe Huda Beauty Faux Filler Lip Gloss en de YSL Loveshine Candy Glaze. Als je je afvraagt of ze aan de hype voldoen, blijf dan lezen om mijn review te lezen en ontdek waarom je NU op “toevoegen aan winkelwagen” moet klikken.

Faux Filler Lip Gloss

Huda Beauty heeft afgelopen maart de nieuwe Faux Filler Lip Glosses gelanceerd! De lipgloss belooft niet alleen ultieme glans, maar biedt ook intense hydratatie. Het vult de fijne lijntjes van je lippen op voor een lipfiller effect. Zelf heb ik de rijke kleur “Coco” en de kristalheldere “Glassy” getest.

De applicator is erg groot waardoor er genoeg product aan zit om in 1 keer je lippen in te vullen. Hierbij vond ik zeker, ‘Less is more’ omdat de pigmentatie echt indrukwekkend is! Begin met het omlijnen van je lippen met de punt van de applicator en vul ze vervolgens in. Voor het extra Huda Beauty effect van definitie en volume, combineer je een Faux Filler Gloss naar keuze met een Lip Contour. Ik heb voor mijn look de kleur Warm Brown gebruikt.

De Gloss is doordrenkt met hydraterende ingrediënten die je lippen verzorgen. Het voelt zijdezacht aan en glijdt moeiteloos over je lippen. Wat voor mij belangrijk is bij een gloss is dat het niet plakkerig aanvoelt. En dat doet deze gloss absoluut niet! Zelfs na enkele uren dragen voelde mijn lippen niet droog aan, maar juist zacht en gehydrateerd. Daarnaast hoef ik hem ook niet steeds bij te werken, maar blijft hij goed zitten wat echt geweldig is al je bijvoorbeeld een drukke dag hebt!

1300277
1300284
1118793

Loveshine Candy Glaze

Zelfs voor iemand die al een aantal jaren in de beautyindustrie werkt, kunnen de steeds nieuwe TikTok-viral make-upproducten overweldigend zijn. Elke keer als ik een nieuw make-upproduct op mijn FYP voorbij zie voorbij komen wil ik het gelijk uitproberen. Zo ook de obsessie over de YSL Candy Glaze Lip Gloss Stick. Deze Lip Gloss Stick is al een tijdje op de markt in Amerika en is nu ein-de-lijk in Europa, en dus ook bij IPXL verkrijgbaar!

Ik heb twee tinten uitgeprobeerd: #02 ‘Healthy Glow Plumper’ en #04 ‘Nude Pleasure’. Beide vind ik supermooi en perfect voor de lente of zomer. De nummer 2 is vrijwel doorzichtig met een hele lichte roze gloed erdoorheen, perfect door een natuurlijke look. De nummer 4 is een meer nude tint waarvan je de kleur intenser kan maken door hem op te bouwen.

De formule is net als een lipgloss zonder dat het plakkerig aanvoelt op de lippen. De ingrediënten hyaluronzuur, vitamine E en mango olie laten de gloss niet alleen heerlijk ruiken, maar geven de lippen een extreme boost. Ik ben voortdurend op zoek naar lipproducten die hydraterend zijn, en deze lipgloss stick laat mijn lippen zelfs na een paar uur dragen zijdezacht aanvoelen.  

Zoals je misschien wel weet staat YSL-make-up bekend om zijn chique en elegante verpakkingen. Deze gloss is daar zeker geen uitzondering op. Op de prachtige zilver met roze kleurige hulzen staat het iconische YSL-logo. Dit staat toch geweldig op je make-up tafel!

1308075
1308068

Dat is het voor mijn review van de Huda Beauty Faux Filler Lip Gloss en de YSL Loveshine Candy Glaze lipproducten. Beide glosses zitten vanaf nu standaard in mijn handtas en neem ik echt overal mee naartoe! Ik ben benieuwd hoe jullie winkelwagentje er straks uitziet na het lezen van mijn ervaring!

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL-webshop!