Contact Klantenservice Winkelzoeker
Anastasia Soare beantwoordt 4 must-know beautyvragen – Beauty Center

Anastasia Soare beantwoordt 4 must-know beautyvragen

Gepost op 29/07/2019 in Make-up
Anastasia Soare

Hoe creëer ik de perfecte wenkbrauwen? Een beautyvraag die we ons allemaal wel eens gesteld hebben. Eyebrow queen Anastasia Soare, oprichtster van het wereldwijd bekende beautymerk Anastasia Beverly Hills, beantwoordt de vier meest gestelde beautyvragen.

1. Wenkbrauwen: to shape or not to shape?

Je wenkbrauwen bepalen voor een groot deel de uitstraling van je gezicht. Zo kan je door je wenkbrauwen te shapen een open blik creëren. Toch worden er nogal eens wat fouten gemaakt tijdens het epileren en in model brengen van de wenkbrauwen. De grootste fout die volgens Anastasia wordt gemaakt? Te veel epileren. Vaak wordt gedacht dat dunnere wenkbrauwen een open blik creëren, maar dit is een fabel. Juist een vollere, lange wenkbrauw zal zorgen voor een frisse uitstraling. Epileer dus alleen overtollige haartjes en breng je wenkbrauwen in model met de 5 Pieces Kit. Get your brows on fleek!

2. Hoe gebruik ik mijn volledige oogschaduwpalet?

“Wees niet bang om te experimenteren!”, zegt Anastasia. “Bekijk tutorials op YouTube of Instagram van iemand met jouw gezichtsvorm, daar haal je de meeste tips uit. En ga daarna een middag experimenteren op je eigen gezicht.” Het Norvina oogschaduwpalet heeft 14 hoog gepigmenteerde oogschaduwkleuren met een combinatie van matte en shimmer waarmee je volop kan experimenteren. Vind je de look niet mooi? Dan haal je het zo weer weg en probeer je iets anders.

3. Hoe kan ik mijn lippen voller doen lijken?

“Probeer je lippen eens te contouren met een highlight pencil. Hiermee kan je optisch vollere lippen creëren”, legt Anastasia uit. Breng eerst schaduw aan met een donkerder gekleurd poeder onder je liplijn. Door vervolgens de highlighter aan te brengen in het midden van je lippen en in je mondhoeken lijken je lippen voller en gelift. Breng vervolgens nog wat lipgloss aan voor een extra volumineus effect.

4. Hoe kan ik het beste mijn gezicht contouren?

“Kijk goed naar je gezicht en doe dit aan de hand van een foto, dat kijkt makkelijker dan in de spiegel”, vertelt Anastasia. “Een algemene regel is dat donkere kleuren diepte geven en dat lichte kleuren je gezichtskenmerken benadrukken. De Contour Kit Powder bevat alle kleuren die je nodig hebt voor het contouren van je gezicht. De donkere kleur van het palet breng je bijvoorbeeld aan op je slapen, onder je jukbeenderen en langs je neusbrug. Breng vervolgens een lichtere kleur aan op je jukbeenderen en je wenkbrauwbot en blend beide kleuren. Wil je graag je beste features nóg beter in de kijker zetten. Highlight dan ook je kin, je neusbrug, de huid onder je ogen en de cupidoboog tussen je neus en lippen.

Anastasia Beverly Hills