background image
Mijn Winkelmandje
Terri presenteert: haar winnaar van de ICI PARIS XL BEAUTY AWARDS – Beauty Center

Terri presenteert: haar winnaar van de ICI PARIS XL BEAUTY AWARDS

Gepost op 28/09/2018 in Geuren

Creator Terri kiest haar persoonlijke winnaar van de ICI PARIS XL Beauty Awards! Ze vertelt je graag waarom Giorgio Armani Sì Passione haar favoriet is.

Het vervolg op Sì
In 2013 bracht Giorgio Armani het parfum Sì op de markt. Actrice Cate Blanchett werd het gezicht van deze geur, gemaakt voor vrouwen die ‘ja’ durven zeggen. Ja tegen het leven, tegen dromen en tegen vrijheid. De geur werd direct een bestseller en in 2017 kwam het spannende vervolg: Sì Passione. Met dit parfum wil Giorgio Armani een nieuwe emotie weerspiegelen, een nieuwe passie van de onafhankelijke Sì-vrouw. 

De geur
Net als Sì is Sì Passione een fruitige geur met als topnoten sappige zwarte bes, roze peper, peer en grapefruit. Maar je ruikt ook weelderige bloemen, zoals roos, heliotroop en jasmijn. In het hart van de geur ontdek je vanille en cederhout, waardoor de geur haar rijpheid en karakter krijgt. Sì Passione roept ware passie op – een geur die je zeker eens moet proberen!

Kate Blanchett
Ook voor Sì Passione is Oscarwinnares Kate Blanchett de spokesperson. “Passie staat centraal in mijn leven. Ik heb passie voor mijn werk, voor het leven. Hoe meer je erin stopt, hoe meer je eruit haalt. Het is niet altijd makkelijk om ‘ja’ te zeggen. Ik zeg vaak ‘nee’ uit angst of gebrek aan tijd. Maar alle keren dat ik ‘ja’ zei, leidde dat tot grootse avonturen. Wees dus niet bang om ja te zeggen, want het levert je heel veel moois op.”

 

 Article tags: Beauty Awards, Georgio Armani, geur, video, winnaar