Contact Klantenservice Winkelzoeker
Jouw favoriete geuren voor de zomer – Beauty Center

Jouw favoriete geuren voor de zomer

Gepost op 04/07/2022 in Geuren

Beauty Tips by @Dilara
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

zomergeuren idole lancome

Neem jij ook graag meerdere geuren mee op vakantie? Of neem je het liefst één favoriete, vertrouwde geur mee? Ik ga zeker voor de eerste! Wellicht denk je nu ‘oh zeker één voor overdag en één voor de avond’. Bijna goed! Ik maak het toch wel iets gekker, maar geloof me, je gaat het erg leuk vinden!

The beach club is calling!

Oké ik geef het toe, ik neem altijd een enorme strandtas mee. Waarom? Ik moet altijd alles bij me hebben en er mag niets ontbreken. Mijn boek, zonnebril, zonverzorging, lipproducten.. Als er iets is wat écht niet mag ontbreken, dan is dat zeker één van mijn favoriete geuren: Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum. Het is een florale, subtiel zoete geur. Deze draag ik altijd wanneer ik ervoor kies om naar een beach club te gaan. Voor de happy hour moet je namelijk toch wel iets meer dan een frisse geur hebben en daar is Gucci Flora perfect voor! Niet te licht, niet te zoet.

De rustige dagen waar je alleen maar wilt genieten van de zon! Switch van geur

Een beach club is érg leuk, maar na een paar dagen ga ik toch voor een rustig strandje. Het liefst met zo min mogelijk mensen om me heen. Lekker mijn oordopjes in, goed insmeren en genieten maar. Als ik lig te zonnen vind ik het heerlijk om een verfrissende geur te ruiken. De nieuwe geur van Lancôme, Idôle Eau de Parfum Nectar is een verslavende geur met een bloemige explosie. De flacon is ook prachtig en enorm handig om mee te nemen. Soms ben ik met mijn hand even in mijn tas aan het grabbelen terwijl ik lig, op zoek naar mijn Iphone. Herken je dat? Elke keer als ik de flacon van deze geur vast heb, denk ik dat ik mijn Iphone heb gevonden in mijn tas. Zo dun en fijn is de flacon!

Draag jouw persoonlijke geur tijdens het dineren

Na een dag zonnen neem ik een heerlijke douche. Ready for dinner! Ik vind het diner een moment dat je tot rust komt, heerlijk geniet van je eten en lekker kunt kletsen. Dit doe ik het liefst met mijn vakantiepartner, maar ook graag met de mensen die ik op vakantie ontmoet. My Way van Armani is de geur van ervaringen en connecties voor open-minded, nieuwsgierige en authentieke vrouwen. Ik herken mezelf hierin en dit is al maanden mijn vaste geur! De geur staat om I AM WHAT I LIVE en daar houd ik van! Hoe geweldig is het wanneer mensen vaak vragen naar je geur?! Dat heb ik met My Way!

Eindig je dag met de geur van de zelfverzekerde vrouw

De avond is natuurlijk nog niet voorbij! Ik vind het supergezellig om bijvoorbeeld met vriendinnen naar een leuk cafétje te gaan waar we een heerlijk drankje kunnen doen. Muziek en dansen horen daar natuurlijk ook bij! Dan wil ik natuurlijk een geur dragen die ook de hele nacht blijft hangen. Dat is voor mij Very Good Girl Glam van Carolina Herrera! Alleen de flacon al is geweldig – een stilettohak van roze glitter. Als je de flacon ziet staan voel je je extra zelfverzekerd en weet je dat het een onvergetelijke avond wordt!

BP_1132716
BP_1166456
BP_1090394
BP_1160842