Contact Klantenservice Winkelzoeker
NIEUW – Instinct & Ruby, de nieuwe eau de parfum van INTIMACY – Beauty Center

NIEUW – Instinct & Ruby, de nieuwe eau de parfum van INTIMACY

Gepost op 18/09/2023 in Geuren

Voor het eerst sinds 2016 lanceert INTIMACY een volledig nieuw concept. Met de waarden nog steeds centraal, presenteren we INTIMACY Ruby en INTIMACY Instinct! Een investering in wat je op je huid draagt, in de essentie. Met de beste grondstoffen, voor elegante, klassieke geuren die nooit gaan vervelen. Duurzaam, want je wilt INTIMACY elke dag kunnen dragen.

INTIMACY RUBY – de nieuwe eau de parfum voor vrouwen

De essentie van de moderne vrouw in al haar dualiteit, tussen kracht en kwetsbaarheid. Zachte geur, krachtige effecten: delicaat, kalmerend en heerlijk betoverend. Net zoals een jurk onze naaktheid bedekt en de ronding van een borst of de welving van een heup benadrukt, bedekt het nieuwe opus van INTIMACY ons met een beschermend aureool. Als eerbetoon aan een gedurfde en sensuele vrouwelijkheid, een uitnodiging om je grenzen en uniciteit te overstijgen met elegantie en moderniteit. Met de robijnrode kleur roept de Ruby Eau De Parfum een veelheid aan gevoelens op en is er ruimte voor een moderne interpretatie. Warm, energiek, indringend – en op een bepaalde manier toch – geruststellend en omarmend. Zijn kracht? Hij wekt passies op! Inclusief een milieuvriendelijke verpakking én ingrediënten van verantwoorde herkomst.

1239643

Sprankelende geurnoten met een sensuele toets

De compositie opent met een sprankelende citrusnoot ondersteund door roze peper extract en verzacht met een akkoord van fresia. Jasmijn, een licht naïeve bloem, creëert een vleselijke, melkachtige link tussen de donkere houtsoorten en de helderheid van citrus in het hart. Een levendige noot van cederhout met zijn levendige bast onderstreept de sensualiteit van de geur. Onze mening? Een totaal verslavende geur, versterkt door een minimalistisch design – een edelsteen, een Ruby.

INTIMACY INSTINCT – dé nieuwe eau de parfum voor mannen

Een ode aan de man die zijn ultieme mannelijkheid tot uitdrukking wil brengen… Fris en avontuurlijk met een moderne uitstraling. Een mysterieuze geur met zijn eigen complexiteit. Dé perfecte geur voor de actieve en avontuurlijke man van vandaag die graag risico’s neemt en vrij wilt zijn. Prikkelend voor je zintuigen en een vertrouwd gevoel op de intuïtie en het oerinstinct van jezelf. Door de eenvoud van de geur speelt elk ingrediënt een essentiële rol. En om dit concept compleet te maken, presenteren we Intimacy Instinct in een minimalistische middernachtblauwe flacon. De weergave van de mannelijke figuur in zijn rauwste versie.

1239650

Grondstoffen in al hun vormen voor een unieke geur

Parfumeur Delphine Lebeau beschrijft hoe ze texturen vangt in de geurvorm. “Ik gebruik grondstoffen meer voor hun textuur dan voor hun intrinsieke aard. Ik wil sensaties overbrengen, geen beelden.” Haar passie voor orris en een breed palet van groene noten is duidelijk in de nieuwe geur van Intimacy. De iconische, nieuwe flacon onthult een aromatische geur gedomineerd door basilicum en kardemom, verlevendigd door viooltjesbladeren en tenslotte versterkt door de intensiteit van kasjmierhout en amber. Een unieke en elegante geur die een zekere onbedwongenheid oproept… die van de man die met gemak handelt.

Wil je nog meer geuren ontdekken? Neem dan snel een kijkje op de INTIMACY brand page voor elk formaat en alle collecties!