background image
Mijn Winkelmandje
ICI SECRET | ZOMERGEUREN – Beauty Center

ICI SECRET | ZOMERGEUREN

Gepost op 02/07/2021 in Geuren

PSSST…

Weten hoe je het meest uit je zomergeur haalt?

Er zijn talloze beautygeheimen die je helpen om je allermooiste eigenschappen te benadrukken en jou laten stralen. Wij zetten deze secrets voor jou op een rij.

1. Warmte activeert parfum
Wist je dat een geur in de zomer anders ruikt dan in de winter? Dat komt omdat in de winter de temperatuur lager is, en parfum juist geactiveerd wordt door hitte! Spray je zomergeur daarom op warme plekjes, bijvoorbeeld achter je oren, of zelfs in je knie- of armholtes. Dan ruik je hem het allerbest!

2. Niet wrijven
Zorg dat je je polsen nooit over elkaar wrijft nadat je je parfum hebt aangebracht. Mensen doen dat vaak, maar door te wrijven creëer je warmte, waardoor topnoten eerder vrijkomen en je geur sneller vervliegt.

3. Bodylotion
Heb je wel eens van perfume layering gehoord? Bij deze techniek breng je meerdere lagen van je favoriete geur aan. Om dit te doen gebruik je een bodylotion van dezelfde geurlijn zodat de geur extra lang houdt.

4. Droge huid
Op een droge huid zal je geurtje sneller vervagen dan op een vette huid. Zorg daarom dat je een goede moisturizer gebruikt voor je je parfum aanbrengt voor een goed gehydrateerde huid!

Dit heb je nodig:

> van resultatenArticle tags: zomergeur