background image
Mijn Winkelmandje
Giorgio Armani Sì Passione – rode lipstick in een flesje! – Beauty Center

Giorgio Armani Sì Passione – rode lipstick in een flesje!

Gepost op 11/04/2018 in Geuren
Si_Passione_1900x1070

Meneer Armani omschrijft de geur zelf als ‘een onweerstaanbare combinatie van kracht, elegantie en gedrevenheid’. Ontdek meer over Sì Passione, de wondermooie, nieuwe geur van Giorgio Armani.

Instant favoriet

Sommige geuren hebben tijd nodig om je te overtuigen. Andere geuren pakken je meteen in. Sì Passione van Giorgio Armani is er zo eentje. Met zijn dieprode flacon springt deze limited edition geur meteen in het oog. Verrassen doet hij dan weer met zijn vrouwelijke en opwekkende ingrediënten.

Op de huid

De geur opent pittig met zwarte bessen, roze peper en intense peer. Hij ontwikkelt floraal naar roos, jasmijn en heliotroop. Het hart van de geur bestaat uit een wondermooi huwelijk tussen cederhout en zachte vanille.

Het gezicht

Ook voor deze editie van Sì koos Giorgio Armani voor de getalenteerde actrice Cate Blanchett. Dit is wat zij vertelt over Sì Passione: “de geur is intens, übervrouwelijk en ontoegeeflijk. Hij is gemaakt voor een zelfverzekerde vrouw die ‘ja’ durft te zeggen tegen het leven, en een geur wilt met hetzelfde effect als een vuurrode lipstick”.

Ontdek de limited edition Sì Passione van Giorgio Armani nu bij ICI PARIS XL.Article tags: geschenk, geur