Contact Klantenservice Winkelzoeker
Deze producten gebruikten onze Beauty Editors he-le-maal op! – Beauty Blog

Deze producten gebruikten onze Beauty Editors he-le-maal op!

Gepost op 03/04/2023 in Geuren
Lege beauty verpakkingen

Wist je dat je tijdens de Bring Your Bottle Back actie je lege verpakkingen bij een ICI PARIS XL winkel kunt inleveren en je zo kunt besparen op je nieuwe aankoop? Aan het milieu denken en tegelijkertijd geld besparen. Wat wil je nog meer? Onze Beauty Editors hebben het concept volledig begrepen en delen hun must-have beautyproducten exclusief met jou! Ontdek ze hier!

Beauty Editor Ashanti – Yves Saint Laurent Touche Éclat Le Teint

“Als je om het milieu geeft, dan is ‘Bring Your Bottle Back’ een geweldige manier om je steentje bij te dragen aan het verminderen van afval. Een product waarvoor ik graag mijn lege fles terugbreng, is de Yves Saint Laurent Touche Eclat Le Teint foundation. Dit is een geweldige foundation die een vlekkeloze dekking geeft en lang blijft zitten. De foundation zit in een glazen fles die je gemakkelijk kunt terugbrengen voor recycling. Samen kunnen we een positieve impact hebben en onze planeet groener en gezonder maken voor de toekomstige generaties.”

Beauty Editor Ashanti

Beauty Editor Jessica – Clarins Double Serum

“Ik houd van rijke serums die je de hele dag hun werk voelt doen. Zelfs zo goed dat je huid er nog licht van glanst. Die wens is in vervulling gegaan met het Double Serum van Clarins. De verpakking is gemaakt zodat je de gewenste hoeveelheid kunt afstemmen op jouw behoefte. Heel simpel door aan de bovenkant van het pompje te draaien.

De 2 formules zitten naast elkaar in 1 verpakking en brengt zo een luchtige olie en een rijke crème samen in 1 routine tegen huidveroudering.”

Beauty Editor Jessica

Beauty Editor Nona-Lisa – Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum

“Ik draag Good Girl van Carolina Herrera al jaren en al mijn vrienden weten ook dat dit mijn go-to geur is. Ik heb inmiddels al wat litertjes versleten, maar kan er nog altijd geen genoeg van krijgen. Hij is elegant, mysterieus en ook verleidelijk. Het is niet alleen een geur die je de hele dag blijft ruiken, maar hij springt er ook echt uit tussen al mijn andere parfum flacons. De hak is heel herkenbaar en staat voor vrouwelijke kracht, passie en sensualiteit. En zo sexy als de hak eruit ziet, zo sexy laat hij mij ook voelen.”

Beauty Editor Nona-Lisa

Beauty Editor Dilara – Time Anti-aging Glowing Masker

“Ik gebruik nu al ruim een jaar het ICI PARIS XL Time Anti-Aging Glowing masker en ik ben he-le-maal verliefd. Niet alleen ik, maar ook mijn vrienden en familie. Als zij mij vragen wat één van mijn favoriete beauty producten is, dan staat dit masker zeker in de top drie. Waarom? Ik breng twee keer per week dit masker aan en elke keer daarna krijg ik een compliment over mijn huid. Je ziet je huid letterlijk stralen! De huid wordt goed gehydrateerd, verstevigd en ziet er fris en stralend uit. Ik spoel het masker, elke keer, na ongeveer 15 minuten uit en in de tussentijd vind ik het heerlijk om te ontspannen, máár maak ik ook lekker veel selfies! Want ja, met een goud masker maak je de leukste selfies. Een me-time waarbij je volledig kunt shinen!”

Beauty Editor Dilara

1017342
1110323
1240518
1079180

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!