Contact Klantenservice Winkelzoeker
Deze beautyproducten brengen je geluk op vrijdag de 13de – Beauty Center

Deze beautyproducten brengen je geluk op vrijdag de 13de

Gepost op 11/01/2023 in Geuren

Vrijdag de 13de wordt in zowat de hele Westerse wereld gezien als een dag van ongeluk. Op zoek naar een geluksbrenger, waar je ook na deze onheilspellende dag nog veel plezier van hebt? Wij zochten voor jou een aantal multi-taskers in ons beauty assortiment, zodat je jezelf kunt beschermen én verwennen! Bijgelovig of niet, het is altijd fijn om good vibes in je beautycollectie te hebben.

De geur van geluk

Misschien is het net iets te optimistisch om te hopen dat we het geluk kunnen bottelen, maar met een paar van de bestsellers én nieuwkomers in ons assortiment geuren zit je toch al zeker in de goede richting. Zo is Good Fortune van Viktor & Rolf bijvoorbeeld dé representatie van een nieuwe positieve levensstijl, een geur voor spiritualiteit, die de kracht geeft om je eigen lot te creëren. Met de Chance-lijn probeert Chanel dan weer de geur van geluk na te bootsen. Met de klassieke Chance, Chance Eau Fraîche, Chance Eau Vive en Chance Eau Tendre is er voor elk wat wils in deze collectie.

Ook voor mannen bestaat er wat geluk in een flesje, namelijk One Million van Paco Rabanne. Deze iconische geur moedigt je aan om controle te nemen over je eigen geluk, zonder grenzen. Met 1 Million Lucky daag je extremen uit en leef je het leven van je dromen!

Make-up goodies

Geen tijd voor bad vibes, wél voor glam. Creëer je eigen mirakel met de Teint Miracle foundation van Lancôme of zorg ervoor dat je elke dag een good brow day hebt met het Perfect Brow Pencil van Anastasia Beverly Hills.

Verder kan ook het Rose Quartz palette van Huda Beauty heel wat goede dingen in beweging zetten. Wist je dat rozenkwarts dé steen van de liefde is? Rozenkwarts opent je hart om liefde te ontvangen én om liefde te geven. Deze steen trekt harmonieuze relaties aan en is ook goed voor self love en zelfacceptatie. Op deze manier bevordert rozenkwarts empathie, openheid en behulpzaamheid en bovendien stimuleert de steen creativiteit en fantasie!

Bescherm jezelf met skincare

Waarom zou je enkel je huid beschermen, als je ook jezelf kunt beschermen met skincare? Rozenkwarts vind je namelijk ook in ons assortiment in de vorm van gezichtsrollers, waarmee je jezelf niet alleen een frisse huid geeft, maar ook je geluk in de liefde boost. Zo’n gezichtsroller kun je ook shoppen in jade, een steen die voor harmonie en evenwicht zorgt en voorspoed, geluk en welvaart aantrekt. Deze jade roller van Anouk Matton Cosmetics koop je in een set samen met een guasha, een andere tool voor gezichtsmassages!

Zoek je een wonder in een potje? Dat is de Ultimate Miracle Worker nachtcrème van Philosophy, een 2-in-1 serum en moisturizer, die de natuurlijke opbouw van collageen ondersteunt, de huidvernieuwing helpt en het herstel van de huid verbetert.

BP_1172807
BP_301529
BP_722915
BP_746372
BP_722880
412178
BP_937766
BP_664486
BP_1145064
BP_1055982
BP_1113543
BP_784956

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!