background image
Mijn Winkelmandje
7 iconische musthaves – Beauty Center

7 iconische musthaves

Gepost op 06/04/2017 in Beauty Basics
52_HB_BE_NL_DP_SPRING_2017-4

Er zijn van die producten die blijven verbazen, zelfs vele jaren na hun lancering. Hier zijn de zeven musthaves die de beautywereld voorgoed veranderden.

1

Bijzondere bolletjes

In 1987 werd het eerste gezichtspoeder in de vorm van gekleurde bolletjes geïntroduceerd. Een compleet nieuwe manier van opmaken waarbij een volle poederkwast over de bolletjes wordt gehaald. Favoriet is Guerlain Les Météorites. Deze verhelderende poederparels zorgen voor een natuurlijke en perfect egale teint.

2

Acht-uur-wonder

Eight Hour Cream van Elizabeth Arden werd in 1930 op de markt gebracht en dankt z’n naam aan de tijd dat de crème nodig heeft om schaafwondjes te helen. Deze winnaar is inmiddels een complete lijn geworden en favoriet van velen.

3

Drie-stappenplan

Een goede huid creëer je door een dito huidverzorging. In 1968 werd Clinique gelanceerd, het merk dat deze missie nastreeft. Het cultproduct van Clinique is het driestappensysteem: drie producten die de huid reinigen, exfoliëren en verzorgen.

4

Superschoon

De Clarisonic is de unieke reinigingsborstel waar dermatologen fan van zijn. De sonische micro-massage technologie reinigt met 300 microbewegingen per seconde. Je huid is 6 keer beter gereinigd dan met de hand. De Clarisonic is er in verschillende varianten, speciaal voor jouw wensen.

5

De nachtploeg

In 1982 ontwikkelt Estée Lauder het eerste serum voor de nacht: Advanced Night Repair. Dit serum in een bruin ‘apothekersflesje’ met pipetje is één van de eerste producten met hyaluronzuur. In 2013 kreeg Advanced Night Repair een update met een detox voor de huidcellen en een boost voor het herstelproces ’s nachts.

6

Mascaraspektakel

Tien jaar geleden werd Lancôme Hypnôse gelanceerd. Het geheime wapen was een Soft-Sculp technologie van zachte wassoorten die zich mooi egaal lieten verspreiden over de wimpers en speciale polymeren die de wimpers langer maken. Het resultaat? Spectaculaire wimpers en een mascara die niet klontert. Ondertussen zijn er drie varianten geïntroduceerd: Star, Drama en Doll Eyes.

7

Vloeibaar licht

Yves Saint Laurent Touche Éclat is een vloeibare highlighter in penvorm. Dit product van YSL heeft een luxueuze gouden verpakking die in 1992 totaal nieuw was. De vloeibare textuur van Touche Éclat geeft licht en definitie aan het gezicht.