background image
Mijn Winkelmandje
Bruiloft make-up look: glowy & feestelijk – Beauty Center

Bruiloft make-up look: glowy & feestelijk

Gepost op 09/06/2022 in How-To

FROM PARIS TO YOU

Bruiloft make-up look: glowy & feestelijk

Het trouwseizoen is begonnen! Het kan dus zomaar zijn dat jij deze zomer mag stralen op de mooiste dag van iemands leven. Niet alleen de bruid mag perfect voor de dag komen, dit is ook jóuw kans om uit te pakken met een prachtige make-up look. Met deze romantische, feestelijke glowy make-uptrend zit je dit trouwseizoen goed. Wij vertellen hoe je de look maakt.

De basis van je make-up look

 1. Egaliseer je huid met foundation. Breng aan met een penseel, voor een dekkend effect.
 2. Camoufleer roodheid en donkere kringen onder je ogen met concealer. Breng dit ook aan in de binnenste ooghoek, voor een optisch verhelderend effect.
 3. Een concealer die één à twee tinten lichter is dan je huidskleur is perfect om mee te highlighten. Breng de concealer aan op je neusbrug en je kin. Dit verheldert je huid en laat je stralen.

Oogmake-up

 1. Laat je ogen spreken door oogpotlood op de bovenste wimperrand aan te brengen. Blend uit met een plat oogschaduwpenseel, zodat het effect wat zachter wordt.
 2. Met het Huda Beauty Rose Quartz Eyeshadow Palette creëer je een romantische ooglook. Op het bewegende ooglid komt de kleur Serenity. Breng aan vanaf de binnenste ooghoek en werk zo verder naar buiten.
 3. In de arcadeboog komt de tint Graditute. Breng aan met een blending brush en blend goed in de huid. Daaroverheen komt de kleur Quartz. Breng aan in de arcadeboog en blend uit.
 4. Geef je ogen een extra sparkle met de kleur Energized. Druk de kleur met je vinger op het bewegend ooglid, precies boven de iris.
 5. Laat je ogen extra spreken door de bovenste wimperrand opnieuw aan te zetten met eyeliner. Blend voorzichtig uit met een plat penseel.
 6. Krul je wimpers met een wimperkruller en breng zwarte mascara aan op de bovenste wimpers.
 7. Teken je wenkbrauwen bij met een wenkbrauwpotlood en borstel de haartjes vervolgens omhoog met een wenkbrauwborsteltje. Fixeer je brows met wenkbrauwgel

Teint

 1. Geef je gezicht diepte en kleur met bronzer. Breng met een bronzerpenseel aan in de vorm van het getal 3: begin bij de slapen en werk zo via de wangen naar je kaak toe.
 2. Op de appeltjes van je wangen komt blush in een frisse perzikkleur. Glimlach naar jezelf en zet het ronde gedeelte van je wangen aan met de blush.
 3. Laat je gezicht nog meer stralen door highlighter aan te brengen op je neusbrug, de cupidoboog en in de binnenste ooghoeken.

Lippen

 1. Omlijn je lippen met een donkerroze lippotlood. Dit zorgt ervoor dat je lipstick langer blijft zitten.
 2. Geef je lippen een intense kleur terwijl ze de hele dag worden verzorgd. Breng Estée Lauder Pure Color Revitalizing Crystal Balm in de tint Cosmic Crystal aan met een lippenpenseel.

Finishing touch

 1. Voorkom glimmen gedurende de trouwdag en poeder je huid lichtjes af met compact powder. Begin bij het voorhoofd, neem je neusvleugels mee en eindig bij je kin.

Met deze glowy bridesmaids look kom je bij iedere bruiloft stralend voor de dag. Zo is het ook een beetje jouw dag (zonder de bruid te outshinen)!