background image
Mijn Winkelmandje
Refill beauty, yes please! – Beauty Center

Refill beauty, yes please!

Gepost op 08/04/2022 in Geuren

PSSST…

Refill beauty, yes please!

Steeds meer cosmeticamerken bieden hun producten aan in refill-vorm: een navulbare verpakking. Een slimme keuze, want kiezen voor een refill is een stuk duurzamer dan telkens een nieuwe flacon kopen. Bovendien is een refill parfum of navulbare lipstick een stuk vriendelijker voor je portemonnee. Welke merken lopen voorop? En welke producten zijn al bij ICI PARIS XL na te vullen? Wij vertellen het je!​

1. Refill parfums

Op het gebied van parfums valt er anno 2022 veel te ‘refillen’. Refills are hot! Een parfum refill is precies hetzelfde als het parfum in de originele flacon, maar dan in een speciale refill-verpakking. Het idee is dat je met deze refill je originele flacon bijvult, wat een heel milieuvriendelijke keuze is die ook nog eens goed voor je portemonnee is. De geuren van Mugler, zoals Aliën en Angel, zijn in de winkels van ICI PARIS XL te refillen. De meeste andere refill-geuren zijn te shoppen als refill-flacon, zodat je ze zelf thuis kan navullen. Zo zijn er refills van onder meer Jean Paul Gaultier, Dior en Armani.

2. Refill make-up

Ook make-up is steeds vaker navulbaar. Denk aan een refill lipstick die je in de originele huls kan stoppen.Of een navulbare blush of poeder dat je in de verpakking klikt wanneer het originele product op is. Op het gebied van navulbare make-up zijn Sensai en Dior koplopers, met verschillende refill lipsticks in hun assortiment. Zo is de nieuwe Sensai Contouring Lipstick verkrijgbaar als duurzame refill en ook de beroemde Dior Rouge kan je als navulbare lipstick shoppen. Op zoek naar een navulbare blush? Dan zit je bij Collistar goed, waar je de best-selling Impeccable Blush als voordelige refill shopt.

3. Refill skincare

Skincare leent zich als geen ander voor navullingen. Een luxueuze pot of glazen flacon is namelijk kostbaar – een aanschaf die je jezelf met een navulling bespaart. De productie van een refill flacon is een stuk milieuvriendelijker, omdat er vaak minder materiaal aan te pas komt. Handige refills van je dagcrème of serum vind je onder meer bij Guerlain, Sensai, Shiseido, Bobbi Brown en Lancôme. Maar ook een grotere flacon waarmee je de kleine, originele verpakking navult vind je in de wereld van skincare refills. De refill van het Shiseido Ultimune Serum is hier een voorbeeld van.

4. Refill home-items

Bij ICI PARIS XL vind je verschillende homegeuren die beschikbaar zijn als refill. Zo is het bijvullen van je geurstokjes een fluitje van een cent! Zijn je geurstokjes van Scento door hun parfum heen en geven ze niet zoveel geur meer af? Een refill vult de glazen verpakking zó aan. Met een refill van 200 ml kan je de geurstokjes één keer bijvullen. Ook de Home Fragrance Sticks van Janzen zijn navulbaar met de slimme, duurzame refill-verpakking.Article tags: