Contact Klantenservice Winkelzoeker

BE CREATIVE MAKE UP is een jong en dynamisch merk met een volledig gamma aan professionele make-up en dat aan een aantrekkelijke prijs. Ontwikkeld met hightech formules en verpakt in een strak design is het merk een must-have voor elke beauty lover.

BE Creative - Be beautiful, be yourself BE Creative - Be beautiful, be yourself

BE BEAUTIFUL,
BE YOURSELF!

BE CREATIVE MAKE UP gelooft in de diversiteit en uniekheid van elke persoonlijkheid en wil elke make-upliefhebber inspireren om zijn of haareigen identiteit uit te drukken en te experimenteren met de nieuwste make-up trends.​
Wist je dat; alle modellen uit onze recentste campagnes ICI PARIS XL werknemers zijn?

Our bestsellers

BE Creative - Mascara BE Creative - Mascara
BE Creative - Bestsellers BE Creative - Bestsellers

Ontdek al onze Pro Artist Tools

Ontdek nu

BE WHO YOU WANT TO BE

Schoonheid is voor iedereen. Zijn wie je wilt zijn. Beauty en make-up producten zijn middelen om je te helpen je eigen uniekheid tot uitdrukking te brengen. Of je nu graag de laatste trends volgt of trouw wilt blijven aan je essentie, er is geen goed of fout. Alleen jij kunt bepalen wie je bent.

BE Creative - Be who you want to be
BE Creative - Video BE Creative - Video

Follow us Facebook Instagram TikTok Youtube

#BECREATIVEMAKEUP

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!