Contact Klantenservice Winkelzoeker

Tot 200 euro cadeau bij AEG Tot 200 euro cadeau bij AEG

BEAUTY VOUCHER CADEAU
BIJ EEN GESELECTEERD AEG-APPPARAAT

Bij aankoop van één van de AEG-apparaten uit het actieaanbod* krijg je nu een ICI PARIS XL e-voucher ter waarde van 50, 75, 100, 150 of 200 euro cadeau. Deze actie loopt van 1 oktober tot en met 31 december 2022.

*Ga voor meer informatie en een overzicht van de actiemodellen naar www.aeg.nl/acties

Doe mee in 3 eenvoudige stappen

Stap 1 – Aankoop tijdens de actieperiode

Koop een AEG-apparaat uit het actieaanbod tussen 1 oktober en 31 december 2022 bij een erkende AEG-dealer in Nederland. Bewaar het aankoopbewijs goed. Dit is niet alleen je garantiebewijs, je hebt het ook nodig om deel te nemen aan de actie.

Stap 2 – Vraag ICI PARIS XL e-voucher

Registreer je nieuwe apparaat uiterlijk 15 januari 2023 via aeg.nl/acties met een geldig (gescand) aankoopbewijs en je persoonlijke gegevens.

Stap 3 – Validatie

Na validatie van je aanvraag wordt de ICI PARIS XL e-voucher met unieke code binnen zes weken per e-mail verstuurd. De e-voucher is inwisselbaar bij alle winkels van ICI PARIS XL in Nederland en de webshop www.iciparisxl.nl

Contact

Vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar aeg@promocontact.eu of bel 085 086 19 31.

Actievoorwaarden

• Deze actie is alleen geldig voor inwoners van Nederland van 18 jaar of ouder die tijdens de periode van 1 oktober t/m 31 december 2020 een AEG-actiemodel wasmachine, droger, was/droogcombinatie, koel-vrieskast, diepvrieskast of steelstofzuiger hebben gekocht bij een erkende AEG-dealer in Nederland (met uitzondering van aankopen via Bol.com).
• Bij aankoop van één van de geselecteerde AEG-apparaten ontvangt de consument ICI PARIS XL e-Gift Cards met een totale waarde van 50, 75, 100, 150 of 200 euro (afhankelijk van het gekochte model). Een lijst met alle deelnemende AEG-apparaten is beschikbaar op aeg.nl/acties. Alleen modelnummers op deze lijst komen in aanmerking voor deze promotie.
• AEG is niet verantwoordelijk voor andere of foutieve communicatie omtrent deze actie in de winkel (offline en online). AEG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste mededelingen op de winkelvloer.
• De uiterste datum van aanmelding van het aangekochte apparaat via aeg.nl/acties is 15 januari 2023.
• Alleen aanmeldingen die zijn voorzien van een kopie of een foto van het aankoopbewijs met daarop vermeld één van de deelnemende AEG-apparaten, zullen worden aanvaard. Een geldig aankoopbewijs is een kopie van de aankoopfactuur.
• AEG is niet verantwoordelijk voor onleesbare, onvolledige, te late, niet ontvangen of beschadigde aanvragen.
• De ICI PARIS XL e-Gift Card wordt, na een correcte aanmelding, per e-mail toegezonden naar het opgegeven e-mailadres.
• Houd voor ontvangst van de ICI PARIS XL e-Gift Card, rekening met een levertermijn van zes weken na validatie van de aanvraag.
• De waarde van de ICI PARIS XL e-Gift Card wordt niet in geld uitgekeerd.
• Per adres wordt maximaal één e-Gift Card, bij aankoop per soort apparaat, toegezonden.
• De ICI PARIS XL e-Gift Cards zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte en kunnen worden verzilverd in alle ICI PARIS XL winkels in Nederland en in de webshop: iciparisxl.nl.
• Men heeft de mogelijkheid om het tegoed op de e-Gift Card in meerdere delen te gebruiken. Het resterende bedrag op de e-Gift Card wordt niet in contanten uitbetaald en het is niet toegestaan om de kaart te gebruiken voor commerciële doeleinden. Vergoeding bij beschadiging of verlies is niet mogelijk.

• Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en promoties van AEG. AEG behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds aan te passen of te wijzigen. Kijk voor de actuele actievoorwaarden op aeg.nl/acties
• Deze actie wordt uitgegeven door AEG onderdeel van Electrolux Home Products (Nederland) B.V. - Vennootsweg 1, 2404 CG Alphen a/d Rijn - NL004082023B02.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!