Contact Klantenservice Winkelzoeker

clarins

LAAT STRALEN, VERSTEVIGT, VERZACHT RIMPELS

De vrouwen van tegenwoordig hebben het super druk en zijn erg gedreven. Deze vrouwen hebben veel energie, houden van het leven en genieten met volle teugen. Zij zijn zonder twijfel de moderne versie van 'Wonder Woman'!

De uitdagingen waarmee deze drukke vrouwen worden geconfronteerd, hebben invloed op de huid. Na de leeftijd van 40 jaar kan de huid er dof uitzien en haar natuurlijke glow verliezen. Tekenen van vermoeidheid, fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar.

Extra-Firming Energy is ontwikkeld dankzij de 35 jaar ervaring en expertise van Clarins op het gebied van huidversteviging. Een dagcrème verrijkt met 12 plantenextracten, waaronder het [GLOW PLUS COMPLEX], een concentraat van superfruit vol vitaminen voor een dubbel effect: direct energie en een gezonde glow. De huid is zichtbaar egaler, stralender en steviger!

Extra-Firming Energy heeft een zachte, rijke textuur. De geur is fris en sprankelend, de lichte en fruitige noten geven je humeur een boost! Paprika extract zorgt voor de natuurlijke gouden gloed van de crème en biologische abrikozenolie voedt de huid en laat de huid zacht aanvoelen. Je kunt deze dagcrème nu winnen!

Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op een Extra-Firming Energy 50 ml! Wij geven er 10 weg.

Het is tijdelijk niet mogelijk om een bevestiging van je deelname te ontvangen per mail. Je gegevens worden correct geregistreerd, waardoor je verzekerd bent van deelname aan deze winactie.

Wil je de wedstrijdvraag invullen op je mobiele telefoon? Kantel je scherm, zodat je het formulier optimaal kunt gebruiken.

BEKIJK HET WEDSTRIJDREGLEMENT

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!