Contact Klantenservice Winkelzoeker
An unforgettable gift
 

Een onvergetelijk geschenk

Omarm de magie van de feestdagen en de vreugde van het geven van een onvergetelijk geschenk. Een geschenk dat betovert en nog lang verrast nadat het is uitgepakt. Een duurzame uitdrukking van liefde en verbondenheid. Een geschenk dat ze niet zullen vergeten...

NARCISO RODRIGUEZ

Vind het perfecte cadeau van
narciso rodriguez

De feestdagen zijn een zeer waardevolle tijd met dierbaren. Verwen ze met de geuren van narciso rodriguez! Het hart van muskus, dat in elk van de geuren zit, omhult je en laat een onvergetelijk verslavend spoor achter.

SCHENK HET
ISSEY MIYAKE

Verras met een geschenk van
Issey Miyake

Koester je dierbaren tijdens de feestdagen door hen de meest verrassende geuren van Issey Miyake te schenken. Bloemige en frisse geuren, omhullende aroma's als een geruststellende sluier, een houtachtige signatuur die gemaakt zijn om te onthouden!

Ontdek
ZADIG AND VOLTAIRE

Geniet van de Vibes of Freedom met
Zadig en Voltaire!

De kerstvakantie is de tijd om met je dierbaren te zijn en fijne momenten met elkaar te delen. De vrijheid om plezier te maken, de vrijheid om lief te hebben, de vrijheid om te vieren en te schenken met Zadig&Voltaire.

ENJOY THE VIBE
SHISEIDO

Deel, Vier & Schenk met Shiseido

Met Kerst is het tijd om je dierbaren te verwennen met de beste Skincare-producten van Shiseido. Exclusieve technologieën, heerlijke texturen en geweldige resultaten!

GEEF HET CADEAU

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!