Contact Klantenservice Winkelzoeker

Trend Play Corner   Desktop Trend Play Corner Mobile

Hi beauty!
Welkom in de ALLEREERSTE TREND PLAY CORNER bij ICI PARIS XL in Leiden. Een compleet NIEUWE beauty beleving met de nieuwste en meest trendy producten om te ontdekken en te testen.

Check op deze pagina wat je er allemaal kunt doen. Of nog beter: ervaar het zelf en kom langs!
Volg de Trend Play corner op Instagram en deel jouw ervaringen met #trendsici #iciparisxl

Trend Play Corner Video
DISCOVER NEW PRODUCTS

DISCOVER NEW PRODUCTS

In de TREND PLAY CORNER vind je allernieuwste en meest trendy beauty producten om te ontdekken, mee te spelen en te testen. Check onderstaande link voor een sneak preview van de producten.

ONTDEK MEER
PLAY

PLAY

Probeer make-up zonder het fysiek aan te brengen met de DIGITAL MIRROR van Yves Saint Laurent, check korte vlogs van onze nieuwste producten op de releasebar of maak met je nieuwe beauty look meteen een beauty tutorial aan de TUTO DESK!

ONTDEK MEER
CREATE & WIN #trendsici

CREATE & WIN #trendsici

De Trend Play Corner heeft een Photowall, een tutodesk en de leukste beauty goodies om dé perfecte beautylook meteen te delen met tsja, the whole world?! Dus CREATE content en deel het met #trendsici #iciparisxl #trendplaybag en maak kans op een Trend Play Bag vol met trendy beauty goodies. Wij geven wekelijks trend play bags weg.

ONTDEK MEER
EVENTS

EVENTS

In de Trend Play Corner worden wekelijks toffe events georganiseerd die jij als echte trend & beauty addict niet wil missen. Klik op onderstaande link en check it out!

ONTDEK MEER

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!