Bijgewerkt privacybeleid
Deze make-up wil je hebben: trendkleuren om van te smullen | ICI PARIS XL

Trendkleuren om van te smullen!

| Trending Now
Deze make-up wil je hebben: trendkleuren om van te smullen!

De nieuwe trendkleuren voor de winter vallen letterlijk en figuurlijk in de smaak. We zien namelijk heel veel kleuren die je doen denken aan de lekkerste zoetigheden: chocolade, honing, cassis … Delicious!

Lekker zoet …

Elk seizoen maakt het Pantone Color Institute een trendrapport waarin ze de nieuwste trendkleuren voor de mode-industrie in kaart brengen. De beautybranche volgt deze nieuwe trends op de voet - vandaar dat we dit winterseizoen heel veel uitgesproken en krachtige kleuren zien. Daarbij hebben de designers zich volop laten inspireren door allerlei winterse lekkernijen. Moccachino, kers en suikeramandel zie je namelijk volop. We hebben de lekkerste make-upkleuren voor de winter voor je geselecteerd. Geniet ervan!

Naked Cherry Oogschaduw Palette van Urban Decay
1

KERS

Kersenrood is een kleur die je makkelijk draagt op je lippen. Maar heb je het ook al eens op je ogen geprobeerd? Oogschaduw in kersenrode tinten geeft een onverwacht sexy look. Combineer het rood met een zwarte eyeliner en een vleugje goud op het midden van je ooglid. Wauw!

Zin in kersen? Naked Cherry Oogschaduw Palette van Urban Decay bevat naast kersentinten ook roségoud en ivoor.

Silk Effect Eyeshadow ’76 Castano Seducente’ van Collistar
2

SUIKERAMANDEL

Onder andere bij Michael Kors zagen we veel jurken in de tint ‘sugar almond’ op de catwalk. Suikeramandel is een warm middenbruin dat vooral heel mooi staat als je huid een warme ondertoon heeft. Sowieso is bruin dit seizoen het nieuwe zwart, dus … zeker proberen!

Zin in suikeramandel? Silk Effect Eyeshadow ’76 Castano Seducente’ van Collistar is een ultrafijn poeder dat je makkelijk kunt blenden.

Rouge Pur Couture The Slim ‘108 Rouge Devetu’ van Yves Saint Laurent
3

CHILIPEPER

Eén van de kleuren die Pantone tipt als dé tint voor deze winter is chilipeper. Deze opwindende roodtint maakt jouw look lekker dramatisch. Hou je oogmake-up naturel en geef alleen je lippen je een pittige ‘punch’. Want je weet: met rode lippen kun jij de hele wereld aan!

Zin in chilipeper? Rouge Pur Couture The Slim ‘108 Rouge Devetu’ van Yves Saint Laurent heeft een prachtige matte finish.

Lipstick Matte Madness ‘007 Brownie’ van BE Creative Make Up
4

BROWNIE

Een brownie bevat al snel zo’n 275 calorieën. En wie houdt het bij één? Gelukkig kun je ook op een andere manier van deze zoete lekkernij genieten: met lipstick in deze donkere chocoladetint. Tip: breng ‘m aan met je vingers voor een smudged lip. Het resultaat is dan iets minder donker en dus heel draagbaar.

Zin in brownies? Lipstick Matte Madness ‘007 Brownie’ van BE Creative Make Up is lekker creamy en dus ook geschikt voor droge lippen.

Naked Honey Oogschaduw Palette van Urban Decay
5

HONING

Honing lijkt wel een beetje op vloeibaar goud en precies díe tint is deze winter echt overal te zien. Met goud kun je heel veel kanten op: gebruik het als sprankelend accent in je ooghoeken of op het midden van je ooglid, of ga voor een complete ooglook in gouden honingtinten. Met een knipoog naar de seventies!

Zin in honing? Naked Honey Oogschaduw Palette van Urban Decay heeft matte tinten maar ook glanzende metallics.

Naturally Pretty Palette van IT Cosmetics
6

KOFFIE

Op een koude winterdag warm je lekker op bij een kop dampende koffie. Of je nu het liefst een sterke espresso drinkt, een romige café latte of een zoete moccachino, het hele scala aan koffietinten vind je terug in make-up. En het leuke is: deze koffie-neutrals flatteren eigenlijk iedereen!

Zin in koffie? In Naturally Pretty Palette van IT Cosmetics vind je meerdere koffietinten om mee te experimenteren.