Contact Klantenservice Winkelzoeker
Dior Father's Day

VIER VADERDAG MET DIOR

Laat hem weten dat hij de beste is: verras hem deze Vaderdag met een geschenk van Dior.

Dior Sauvage

SAUVAGE

Vertel hem hoeveel kracht hij uitstraalt met de rauwe frisheid van Sauvage, krachtig en nobel tegelijk.

Dior Sauvage Skincare

DE SAUVAGE VERZORGINGSROUTINE

De formules van de nieuwe Sauvage verzorgingsproducten bestaan voor 96%* uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn verrijkt met cactusextract.

Dior Homme

DIOR HOMME

Een kruidige, houtachtige geur met een sensueel en uitgesproken karakter. Een subtiel spoor dat een unieke indruk achterlaat, synoniem aan een stijl die verleidelijk, casual en vrij is.

Dior Fahrenheit

FAHRENHEIT

Onverschrokken en gedurfd is hij een pionier in alles wat hij doet, net als Fahrenheit, de iconische geur van Dior.

JOUW GESCHENK VAN DIOR

Ontvang bij besteding vanaf €95,- aan Dior geuren een luxe pouch inclusief één Sauvage Eau de Parfum (10 ml) of Dior Homme Sport (10 ml) miniatuur cadeau.**

Dior Cadeau

* Waarde berekend op basis van ISO-norm 16128-1 en ISO 16128-2. Waterpercentage inbegrepen. De resterende ingrediënten dragen bij aan de prestatie, de zintuiglijke aantrekkingskracht en de stabiliteit van de formule.
** Deze actie is geldig van 29 mei t/m 18 juni 2023 in alle deelnemende ICI Paris XL winkels en op iciparisxl.nl, zolang de voorraad strekt.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!