Contact Klantenservice Winkelzoeker
Collistar
Collistar logo

Protective Drops

Een beschermende en egale huid.
365 dagen per jaar. SPF 50.

Ontdek nu

Protective Drops is de essentiële nieuwe stap in de dagelijkse beautyroutine met een innovatieve formule, onmisbaar voor wie de huid wil beschermen en de eerste tekenen van veroudering wil voorkomen.

De drops zijn ontworpen om te worden aangebracht na de dagelijkse huidverzorging en voor de make-up en zijn zowel een urban filter met hoge bescherming (SPF 50) als een anti-verouderingsconcentraat met een verhelderende werking.

De lichte textuur is ontworpen om snel aan te brengen op gezicht, hals, décolleté en handen. Het wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en zorgt voor een gevoel van comfort dat de hele dag aanhoudt.

Een stralende teint maar toch ook goed beschermd zijn tegen schadelijke stralingen van buitenaf? Maak kennis met Collistar's magische duo: Magic Drops & Protective Drops. Een must-have voor iedere vrouw, 365 dagen per jaar.

Met slechts enkele druppels van de Magic Drops krijgt de huid in minder dan een uur een goudbruine kleur voor een gezonde, zongebruinde teint. De druppels zijn zeer eenvoudig aan te brengen en worden direct opgenomen door de huid. De Magic Drops bieden een natuurlijk en egaal resultaat, zonder risico op vlekken. Voor een perfecte tan gedurende het gehele jaar.

Video

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!