Contact Klantenservice Winkelzoeker

hugo boss

Winnen: de nieuwe BOSS Bottled Eau de Parfum

Wat maakt jou tot de persoon die je bent? In de wereld van vandaag kan elke man zijn wie hij wil zijn. De kansen en uitdagingen op je reis en de keuzes die je maakt, vertellen jouw persoonlijke verhaal. En daarbij past de nieuwste geur uit de BOSS Bottled-familie: een Eau de Parfum voor gedreven en ambitieuze mannen die elke uitdaging aandurven.

BOSS Bottled Eau de Parfum is een verfijnde, houtachtige compositie die de originele Bottled-geur een nieuwe intensiteit geeft. Je ruikt een uitbarsting van appel en frisse bergamot, daarna een pittig hart met kastanje en kaneel. De basisnoten van vetiver en muskus geven een rokerige finish op de huid. Een krachtig evenwicht tussen energie en verfijning: dat typeert de ‘Man of Today’.

Ook voor deze geur is acteur Chris Hemsworth weer de wereldwijde ambassadeur. Hij combineert zijn filmcarrière met een gezinsleven, heeft een passie voor fitness én doet aan liefdadigheid. “Blijf trouw aan wie je bent en laat anderen niet bepalen hoe succes er voor jou uitziet,” zegt Chris. Daar zijn wij het mee eens!

Wil jij de nieuwe BOSS Bottled Eau de Parfum winnen? Om kans te maken hoef je alleen maar onderstaande vraag te beantwoorden. Misschien win jij dan een exemplaar van deze heerlijke herengeur (50 ml).

BEKIJK HET WEDSTRIJDREGLEMENT

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!