Contact Klantenservice Winkelzoeker

Winnen: het meest complete anti-aging serum van Clarins!

Een anti-aging serum voor álle leeftijden, huidtypen en huidtinten? Ja, dat kan! Double Serum van Clarins is een wereldwijde bestseller – én met goede reden. Deze intensieve behandeling combineert namelijk 2 serums in één. De watertextuur mengt zich met de olietextuur wanneer je het serum aanbrengt: hiermee kunnen de 21 plantenextracten extra goed hun werk doen.

Kurkuma speelt de hoofdrol in Double Serum. Deze krachtige anti-oxidant heeft een driedubbele werking: het maakt je huid stralender, egaler en steviger. Samen met de andere ingrediënten worden dankzij dit serum de 5 vitale huidfuncties ondersteund – van voeding tot bescherming. Alles wat je ooit wilde in een serum, dus!

Wil jij kans maken op dit geweldige serum? Doe dan mee met de winactie! Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op een exemplaar van Clarins Double Serum 30 ml! Je hoort in mei of je de gelukkige winnaar bent.

BEKIJK HET WEDSTRIJDREGLEMENT

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!