Contact Klantenservice Winkelzoeker

Be Creative Make up

Winnen: Scandalous Lashes Mascara van BE Creative Make Up

Wil je een verpletterende indruk maken, dan kun je niet zonder een goede volumemascara. Met wimpers die vol en donker zijn wordt je blik onmiddellijk smokin’ hot! Ben jij niet bang voor schandalig veel volume, dan is Scandalous Lashes Extreme Volume Mascara van BE Creative Make Up precies de mascara voor jou.

De formule van Scandalous Lashes geeft je wimpers indrukwekkend volume, uitdagende lengte en een sexy krul. Je hebt dus eigenlijk 3 mascara’s in 1! Bovendien kun je het effect naar wens opbouwen: van een enkel laagje voor perfecte separatie en lengte, tot 3 laagjes voor een verpletterende look. Zeg het maar: hoeveel drama kun je aan?

Het borsteltje van deze mascara heeft een unieke vorm die je wimpers keurig scheidt en klontjes geen kans geeft. De vloeistof verandert na het opbrengen in een gel met een verleidelijke glans. Zwarte kohl zorgt voor een ultrazwarte kleur.

Wil jij kans maken op deze absolute bestseller mascara? Doe dan mee met de winactie. Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op een exemplaar van Scandalous Lashes. De gewonnen prijs wordt verstuurd naar het thuisadres.

BEKIJK HET WEDSTRIJDREGLEMENT

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!