Contact Klantenservice Winkelzoeker

LET'S PLAY

Trend Play Topbanner

Naast de nieuwste en meest trendy producten is er in de TREND PLAY CORNER nog veel meer te beleven. De TREND PLAY CORNER bij ICI PAIRS XL in Leiden geeft namelijk een volledig nieuwe invulling aan beauty beleving. Met verschillende toffe beauty gadgets maken wij beauty-beleving interactief en nog leuker. Wij geven je alvast een sneak-preview van wat je er kunt doen. Maar nog beter: kom langs en check it out because it’s playtime!

DIGITAL MIRROR Yves Saint Laurent
Wil je liever niet meteen alle producten op je huid aanbrengen, of ben je gewoon nieuwsgierig hoe een totaal andere make-uplook jou staat? Neem plaats voor de DIGITAL MIRROR van Yves Saint Laurent. Bij een kijkje in de DIGITAL MIRROR van Yves Saint Laurent kies je welk(e) Yves Saint Laurent product(en) jou het mooiste staan. De spiegel visualiseert de producten en kleuren direct op jouw gezicht en helpt je quick & easy aan een compleet nieuwe make-uplook. Nog niet helemaal overtuigd van deze nieuwe look? Neem een foto van het scherm en denk er nog thuis nog even over.

YSL Spiegel

TUTO-Desk
Bij het woord TUTO-desk begint er bij een échte beautylover misschien al een belletje te rinkelen. De TUTO-desk is namelijk een TUTORIAL-desk die speciaal is ontwikkeld om jouw beauty tutorial op te nemen. Met deze TUTO-desk maken wij het voor iedereen mogelijk om een beauty-influencer te worden. Wij hebben namelijk alle nieuwste & meest trendy beauty producten én de gadgets om dit meteen te delen. Laat je opmaken of test en probeer zelf jouw nieuwste beautylook en neem plaats aan onze tutorial desk om er meteen de perfecte ‘How-to’ video van te maken. Neem al je vriendinnen mee en maak er een echt meiden-moment van. Wij zijn benieuwd naar de resultaten van jouw looks én van de foto’s en video’s, deel je ze met ons? Gebruik de #trendsici #iciparisxl.

Tuto Desk

RELEASEBAR
Ben je benieuwd wat al die nieuwe producten in onze Trend Play Corner nou zijn en wat ze doen? Werp een blik op ons interactieve scherm en pak het product op waarover jij alles wil weten. Dit scherm vertelt je namelijk direct alle mogelijkheden van al deze beauty goodies. En omdat iedere beauty & trendaddict houdt van beauty-tutorials spelen we ook nog eens korte ‘how-to-use’ filmpjes af gemaakt door beauty influencer Lamya. Het enige wat jij hoeft te doen: kijken en het direct zelf testen in de Trend Play Corner! In love with a beauty brand? Deel jouw ervaring met #trendsici #iciparisxl

Release bar

TEST EN ONTDEK NU AL DEZE PRODUCTEN IN DE TREND PLAY CORNER BIJ ICI PARIS XL IN LEIDEN. VOLG ONZE INSTAGRAMPAGINA ‘TREND PLAY CORNER’ EN DEEL JOUW ERVARING EN BEAUTY LOOKS OP INSTAGRAM MET #TRENDSICI #ICIPARISXL. WIE WEET MAAK JIJ WEL KANS OP EEN TREND PLAY BAG VOL MET TRENDY BEAUTY GOODIES T.W.V. €201. Doorlink maken naar deze pagina???

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!