background image
Mijn Winkelmandje

TOT 30% KORTING!

TOT 30% KORTING! TOT 30% KORTING!

Kortingscodes:
30% bij aankoop van 3 of meer producten* = NLD-SHINE30
25% korting op bijna het hele assortiment* = NLD-SHINE25

Voel je je mooi, dan straal je. En dat zien, vinden wij het mooiste dat er is. Om de zomer te verwelkomen, krijg je t/m 3 juli 25% korting* op bijna het gehele assortiment. Bij aankoop van drie of meer producten krijg je zelfs 30% korting*!

Shop per categorie

Word gelijk Beauty Member en profiteer in de toekomst van geweldige kortingsacties!

Download onze gratis app of haal de gratis pas in de winkels.

*Deze aanbieding is geldig van 24 juni 2022 t/m zondag 3 juli 2022 in alle ICI PARIS XL winkels in Nederland en  op iciparisxl.nl. Korting geldt vanaf de adviesprijs en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Zolang de voorraad strekt. Klik hier voor de uitgezonderde merken. Vul NLD-SHINE25 in tijdens het afrek.enproces om de 25% korting te ontvangen en vul NLD-SHINE30 in tijdens het afrekenproces om de 30% korting te ontvangen bij aankoop van 3 of meer producten. Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!