background image
Mijn Winkelmandje

TOT 30% KORTING!

TOT 30% KORTING! TOT 30% KORTING!

De tijd van samen zijn, goed voor jezelf zorgen én stralend voor de dag komen is aangebroken! Samen met jou gaan wij ervoor zorgen dat het een prachtige feestmaand wordt waarin jij op je mooist voor de dag komt. Ook hebben we alles in huis om een ánder te verrassen. Profiteer nu van volop voordeel! Wat dacht je van -21%* op bijna alle geuren? Daarnaast geven we je 25% korting* op bijna alle make-up en skincare en zelfs 30% korting* bij aankoop vanaf drie make-up- en/of skincare producten

Online codes:
-21%*: NLD-FFGIFT21
25% korting*: NLD-FFGIFT25
30% korting*: NLD-FFGIFT30

Shop per categorie

Word gelijk Beauty Member en profiteer in de toekomst van geweldige kortingsacties!

Download onze gratis app of haal de gratis pas in de winkels.

*Deze actie is geldig van 8 december t/m 18 december 2022 in alle ICI PARIS XL winkels in Nederland en op iciparisxl.nl, zolang de voorraad strekt. Voor geuren geldt een besparing t.o.v. de adviesprijs. Voor de actie op bijna alle skincare en make-up geldt 25% korting en bij aankoop vanaf 3 producten van bijna alle skincare en make-up geldt 30% korting. Shop je online? Zorg dan dat je bent ingelogd en vul NLD-FFGIFT25 in tijdens het afrekenproces voor de 25% korting en NLD-FFGIFT30 voor de 30% korting. Voor de besparing op geur vul NLD-FFGIFT21 in. De acties gelden alleen op vertoon van je ICI PARIS XL Beauty Member Card. Klik hier voor een overzicht van de uitgesloten merken. Niet geldig op Gift Cards of in combinatie met andere kortingsacties. Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden. 

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!