Contact Klantenservice Winkelzoeker

 

 

BEAUTY BLACK OUT DAGDEALS!

Black Friday bij ICI PARIS XL

Zit jij ook af te tellen tot Black Friday? Gelukkig hoef je niet langer te wachten. Speciaal voor jou als member is er vandaag al een Early Access-korting van 30% op écht alles! Vul de code NLD-BFRLYCSS19 in tijdens het afrekenproces in de webshop of app, of laat je bon scannen in de winkel. Onze dagdeals blijven het gehele weekend verkrijgbaar! Maar let op: OP = OP. Happy Black Friyay!

ONTDEK ALLE DEALS
BE
*Deze aanbieding is geldig op donderdag 28 november 2019 en vrijdag 29 november 2019 in alle ICI PARIS XL winkels in Nederland en op iciparisxl.nl. Korting geldt vanaf de adviesprijs en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.


Yes! The beauty black out is coming … ICI PARIS XL breekt alle records als het gaat om korting. Niet alleen op vrijdag, maar iedere dag van de week. Ie-de-re dag verrassen we je met 10 nieuwe Black Friday parfum-, skincare- en make-up deals van maandag 25 november t/m donderdag 28 november. Op Black Friday pakken we groots uit met een absolute knaller!
 
Bij ICI PARIS XL vinden we dat goede dingen langer mogen duren dan één dag. Daarom dat wij gedurende een hele week Black Friday deals hebben! Ben jij na Black Friday nog steeds in een feeststemming? Op Cyber Monday gaan we gewoon door! Op iciparisxl.nl blijft het kortingen regenen. Verwen jezelf of een ander. Pak je kans en pak deze korting!

 

 

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!