Contact Klantenservice Winkelzoeker

RITUALS
the ritual of jing
REFILL GEURSTOKJES

(0)
  • 250 ML
      € 27,90 111,60 €/L

€ 27,90  

27 Beauty Member Punten
 

Beschrijving

Je kunt nog langer genieten van de kalmerende en verzachtende geur van de geurstokjes van The Ritual of Jing als je daarna kiest voor een refill.
Parfumeer je huis op een unieke, natuurlijke en modieuze manier met deze geurstokjes op basis van het kalmerende aroma van heilige lotus en jujube. The Ritual of Jing Fragrance Sticks geven een kalmerende geur af die perfect past bij The Ritual of Jing Scented Candle.
Deze kalmerende en verzachtende geur gaat ongeveer drie maanden mee.

Productdetails

EAN code:8719134180657

Ingrediënten

 

Gevaar: Zeer Brandbare Vloeistof En Damp. Kan Een Allergische Reactie Van De Huid Veroorzaken. Neem Het Product Of Het Productetiket Mee Als Je Medisch Advies Nodig Hebt. Houd Buiten Bereik Van Kinderen. Houd Op Afstand Van Warmtebronnen, Hete Oppervlakken, Vonken, Open Vuur En Andere Ontstekingsbronnen. Niet Roken. Indien Product Op De Huid Terechtkomt: Reinig De Huid Met Veel Water/zeep. Bewaar Op Een Goed Geventileerde Plek. Koel Bewaren. Breng De Inhoud/verpakking Naar Een Verzamelpunt Voor Gevaarlijk Afval. Vermijd Contact Van Het Parfum Met Meubels, Leer Of Afgewerkte Houten Oppervlakken. Ruim Gemorste Vloeistof Onmiddellijk Op. Bevat: Cis-4-tert-butylcyclohexylacetaat, Linalool, Tetramethyl Acetyloctahydronafthalenen, Alpha-isomethyljonon, P-menthane-7-ol, Isoeugenol, Heliotropine.

LEVERING EN RETOURNEREN

Hoe verloopt de levering?

Je kunt jouw bestelling laten bezorgen op je huisadres, in één van onze winkels of bij een postpunt. De verwachte leverdatum zie je tijdens het bestellen in jouw winkelmandje. We bezorgen al jouw bestellingen vanaf €20,- gratis. Daarnaast kun je ook kiezen voor Click & Collect, dan ligt jouw bestelling na 1 uur klaar in de door jou gekozen winkel. 

Bezorging aan huis of op een ander adres in Nederland?
PostNL bezorgt van maandag t/m zaterdag tot 21.30 uur. Ben je niet thuis? De bezorger brengt jouw bestelling dan bij je buren of een PostNL-punt.

Afhalen in één van onze winkels of een postpunt?
Zodra jouw pakket klaar ligt dan ontvang je een mail. Deze kun je op vertoon van de track & trace code ophalen.

Ga naar meer info en FAQ’s over levering.

Retourneren

Terugsturen
Na ontvangst van jouw bestelling producten heb je 14 dagen om deze (gedeeltelijk) terug te sturen of te herroepen. Na de herroeping heb je dan nog eens 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. Om jouw bestelling te herroepen, kun je contact met ons opnemen of gebruikmaken van een modelformulier voor herroeping.

Omruilen of terugbrengen in de winkel
Je mag het product ook terugbrengen of omruilen in een winkel bij jou in de buurt. Hiervoor hoef je geen retourformulier in te vullen. Neem wel je orderbevestiging mee.

Ga naar meer info en FAQ’s over retourneren.

Meer vragen rond bestellen? Die vind je op onze FAQ pagina.

Reviews

(0)

0 reviews

Hoe werken beoordelingen?