Contact Klantenservice Winkelzoeker

RITUALS
private collection
Savage Garden Geurstokjes

(0)
  • 450 ML
      € 54,90 122,00 €/L
€ 54,90  
54 Beauty Member Punten
 

Beschrijving

Geniet van de opbeurende en warme geur van deze luxueuze geurstokjes uit onze Private Collection. Dit elegante metallic ontwerp vult elke kamer tot wel 5 maanden met een bijzondere sfeer met basisnoten van groene vetiver en sprankelende citroen verrijkt met kruidige en geruststellende muskaatsalie. Combineer de geurstokjes met de bijpassende kaars voor een intensere geurbeleving.

Productdetails

EAN code:8719134156850
Gebruiksaanwijzingen:Plaats de bijgesloten stokjes in de parfumflacon om de olie te absorberen. Laat het parfum van de geurstokjes op natuurlijke wijze de kamer vullen. De geurstokjes laten de olie geleidelijk verdampen, wat een subtiele en weelderige geur oplevert. Door de stokjes te draaien wordt de intensiteit van de geur verhoogd. Reinig daarna je handen goed met water en zeep.

Ingrediënten

 

Savage Garden Fragrance Sticks Bottle Gevaar. Bevat Eucalyptol, Cis-4-tert-butylcyclohexyl Acetato, Geranyl Acetate, Linalyl Acetate, Nerol, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Tetrahydrolinalool.”to “(E)-2-methoxy-4-(prop-1-enyl)phenol, Eucalyptol, Cis-4-tert-butylcyclohexyl Acetato, Geranyl Acetate, Linaly Acetate, Nerol, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Tetrahydrolinalool. Licht Ontvlambare Vloeistof En Damp. Kan Een Allergische Huidreactie Veroorzaken. Veroorzaakt Ernstige Oogirritatie. Schadelijk Voor In Het Water Levende Organismen, Met Langdurige Gevolgen. Bij Het Inwinnen Van Medisch Advies, De Verpakking Of Het Etiket Ter Beschikking Houden.  Buiten Het Bereik Van Kinderen Houden. Verwijderd Houden Van Warmte, Hete Oppervlakken, Vonken, Open Vuur En Andere Ontstekingsbronnen. Niet Roken. Bij Contact Met De Huid: Met Veel Water/ Zeep Wassen. Bij Contact Met De Ogen: Voorzichtig Afspoelen Met Water Gedurende Een Aantal Minuten; Contactlenzen Verwijderen, Indien Mogelijk; Blijven Spoelen. Inhoud/verpakking Afvoeren Naar Een Erkend Afvalverwerkingsbedrijf. Vermijd Contact Van Geurstof Met Meubilair, Leer Of Bewerkte Houten Oppervlakken. Indien Er Vloeistof Gemorst Zou Worden, Onmiddellijk Schoonmaken.

LEVERING EN RETOURNEREN

Hoe verloopt de levering?

Je kunt jouw bestelling laten bezorgen op je huisadres, in één van onze winkels of bij een postpunt. De verwachte leverdatum zie je tijdens het bestellen in jouw winkelmandje. We bezorgen al jouw bestellingen vanaf €20,- gratis. Daarnaast kun je ook kiezen voor Click & Collect, dan ligt jouw bestelling na 1 uur klaar in de door jou gekozen winkel. 

Bezorging aan huis of op een ander adres in Nederland?
PostNL bezorgt van maandag t/m zaterdag tot 21.30 uur. Ben je niet thuis? De bezorger brengt jouw bestelling dan bij je buren of een PostNL-punt.

Afhalen in één van onze winkels of een postpunt?
Zodra jouw pakket klaar ligt dan ontvang je een mail. Deze kun je op vertoon van de track & trace code ophalen.

Ga naar meer info en FAQ’s over levering.

Retourneren

Terugsturen
Na ontvangst van jouw bestelling producten heb je 14 dagen om deze (gedeeltelijk) terug te sturen of te herroepen. Na de herroeping heb je dan nog eens 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. Om jouw bestelling te herroepen, kun je contact met ons opnemen of gebruikmaken van een modelformulier voor herroeping.

Omruilen of terugbrengen in de winkel
Je mag het product ook terugbrengen of omruilen in een winkel bij jou in de buurt. Hiervoor hoef je geen retourformulier in te vullen. Neem wel je orderbevestiging mee.

Ga naar meer info en FAQ’s over retourneren.

Meer vragen rond bestellen? Die vind je op onze FAQ pagina.

Reviews

(0)

0 reviews

Hoe werken beoordelingen?