Contact Klantenservice Winkelzoeker

RITUALS
private collection - sweet jasmine
GIFT SET L

(0)
Bestseller
  • 3 ST
      € 65,90 21,97 €/St

€ 65,90  

65 Beauty Member Punten
 

Beschrijving

Deze prachtige limited edition gift box is hét perfecte cadeau voor een vriend of familielid, of gewoon voor jezelf! De Sweet Jasmine gift set bestaat uit een selectie van onze mooiste Floral producten uit de Private Collection; een geurkaars, mini geurstokjes en home parfum. De sprankelende en levendige topnoot van frisse citrus en bessen loopt toe naar de geur van elegante bloesems zoals pioenroos en lelietje-van-dalen. Sandelhout voegt elegantie en warmte toe aan het parfum. Om elke ruimte om te toveren in een ontspannen ruimte, een persoonlijke sfeer te creëren en prachtige herinneringen te maken. Verkrijgbaar met een herbruikbare luxe doos. Geef de gift box na gebruik een nieuw leven als een opbergdoos voor foto’s, brieven, of andere spulletjes.

Productdetails

EAN code:8719134167337
Gebruiksaanwijzingen:Deze gift set is verpakt in een luxe opbergdoos, klaar om cadeau te geven.

Ingrediënten

 

Sweet Jasmine Mini Fragrance Sticks Bottle Gevaar. Licht Ontvlambare Vloeistof En Damp. Veroorzaakt Ernstige Oogirritatie. Schadelijk Voor In Het Water Levende Organismen, Met Langdurige Gevolgen. Buiten Het Bereik Van Kinderen Houden. Verwijderd Houden Van Warmte, Hete Oppervlakken, Vonken, Open Vuur En Andere Ontstekingsbronnen. Niet Roken. Na Het Werken Met Dit Product Handen Grondig Wassen Bij Contact Met De Huid: Met Veel Water/ Zeep Wassen. Bij Contact Met De Ogen: Voorzichtig Afspoelen Met Water Gedurende Een Aantal Minuten; Contactlenzen Verwijderen, Indien Mogelijk; Blijven Spoelen. Inhoud/verpakking Afvoeren Naar Een Erkend Afvalverwerkingsbedrijf. Vermijd Contact Van Geurstof Met Meubilair, Leer Of Bewerkte Houten Oppervlakken. Indien Er Vloeistof Gemorst Zou Worden, Onmiddellijk Schoonmaken.

kan Een Allergische Reactie Veroorzaken.

sweet Jasmine Home Perfume 250ml For Gift Sets Gevaar. Licht Ontvlambare Vloeistof En Damp. Kan Een Allergische Huidreactie Veroorzaken. Veroorzaakt Ernstige Oogirritatie. Schadelijk Voor In Het Water Levende Organismen, Met Langdurige Gevolgen. Bij Het Inwinnen Van Medisch Advies, De Verpakking Of Het Etiket Ter Beschikking Houden.  Buiten Het Bereik Van Kinderen Houden. Verwijderd Houden Van Warmte, Hete Oppervlakken, Vonken, Open Vuur En Andere Ontstekingsbronnen. Niet Roken. Voorkom Lozing In Het Milieu. Bij Contact Met De Huid: Met Veel Water/ Zeep Wassen. Bij Contact Met De Ogen: Voorzichtig Afspoelen Met Water Gedurende Een Aantal Minuten; Contactlenzen Verwijderen, Indien Mogelijk; Blijven Spoelen. Bij Aanhoudende Oogirritatie: Een Arts Raadplegen. Inhoud/verpakking Afvoeren Naar Een Erkend Afvalverwerkingsbedrijf. Vermijd Contact Van Geurstof Met Meubilair, Leer Of Bewerkte Houten Oppervlakken. Indien Er Vloeistof Gemorst Zou Worden, Onmiddellijk Schoonmaken.

bevat D-limonene, Linalool, Linalyl Acetate, Trans-rose Ketone-3 (Trans-delta-damascone).

LEVERING EN RETOURNEREN

Hoe verloopt de levering?

Je kunt jouw bestelling laten bezorgen op je huisadres, in één van onze winkels of bij een postpunt. De verwachte leverdatum zie je tijdens het bestellen in jouw winkelmandje. Daarnaast kun je ook kiezen voor Click & Collect, dan ligt jouw bestelling na 1 uur klaar in de door jou gekozen winkel. 

Bezorging aan huis of op een ander adres in Nederland?
PostNL bezorgt van maandag t/m zaterdag tot 21.30 uur. Ben je niet thuis? De bezorger brengt jouw bestelling dan bij je buren of een PostNL-punt.

Afhalen in één van onze winkels of een postpunt?
Zodra jouw pakket klaar ligt dan ontvang je een mail. Deze kun je op vertoon van de track & trace code ophalen.

Ga naar meer info en FAQ’s over levering.

Retourneren

Terugsturen
Na ontvangst van jouw bestelling producten heb je 14 dagen om deze (gedeeltelijk) terug te sturen of te herroepen. Na de herroeping heb je dan nog eens 14 dagen de tijd om de producten te retourneren. Om jouw bestelling te herroepen, kun je contact met ons opnemen of gebruikmaken van een modelformulier voor herroeping.

Omruilen of terugbrengen in de winkel
Je mag het product ook terugbrengen of omruilen in een winkel bij jou in de buurt. Hiervoor hoef je geen retourformulier in te vullen. Neem wel je orderbevestiging mee.

Ga naar meer info en FAQ’s over retourneren.

Meer vragen rond bestellen? Die vind je op onze FAQ pagina.

Reviews

(0)

0 reviews

Hoe werken beoordelingen?