Contact Klantenservice Winkelzoeker

How-To

The Ritual of Namasté is een nieuwe, geavanceerde skincare lijn, die zowel de natuur als jouw natuurlijke schoonheid respecteert. Alle producten zijn ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten of ingrediënten met een natuurlijke herkomst, die op een verantwoorde wijze zijn verkregen. En dat zie je terug in de natuurlijke schoonheid van je huid. The Ritual of Namasté transformeert je dagelijkse huidverzorgingsroutine tot een betekenisvolle ceremonie.

ONTDEK THE RITUAL OF NAMASTE

how-to's

Purify

De huid reinigen is een van de belangrijkste onderdelen van je skincare routine. Met Purify wordt je huid schoner en zuiverder dan ooit. Door de natuurlijke ingrediënten zoals moringa en heilige lotus is Purify geschikt voor alle huidtypen. De combinatie van deze ingrediënten zuivert en reinigt de huid, beschermt tegen vervuilende stoffen en geeft je een egale en frisse teint.

how-to's

hydrate

Hydrateer je huid van binnenuit, zodat je elk morgen wakker wordt met een gezonde huid. Hydrate is gemaakt om de natuurlijke vochtbalans van de jongere huid in stand te houden. De producten bevatten een actief complex met hyaluronzuur en Indiase roos, dat de vochtbalans van de huid herstelt voor een intens gehydrateerde en soepele huid. Antioxidanten op basis van natuurlijke planten beschermen de huid tegen negatieve invloeden van het milieu.

how-to's
how-to's

glow

De producten in de Glow collectie hebben een anti-aging formule. Ze zijn speciaal ontwikkeld om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan, de zichtbaarheid van fijne lijntjes te minimaliseren en je stralende teint te herstellen. De formules zijn verrijkt met saffraanbloem en heilige lotus, een unieke combinatie die de huid vernieuwt en laat stralen.

how-to's

ageless

Ageless is bedoeld voor de rijpere huid, met formules die een verstevigend en liftend effect hebben. De producten in de collectie zijn verrijkt met gotu kola en helpen de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen. Ze maken de huid steviger en gladder.

how-to's

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!