Contact Klantenservice Winkelzoeker

How-To

Rituals geeft net zoveel om jouw persoonlijke welzijn, als om het welzijn van het milieu. Door met passie voor beiden te zorgen, geloven we dat we een weg kunnen banen naar een duurzamere wereld. We doen er alles aan om de planeet te beschermen, te behouden en er voor te zorgen, door gepaste actie te ondernemen om onze footprint op Moeder Aarde te beperken.

how-to's

limiting waste

We werken hard aan het verbeteren van verpakkingen en gebruikte materialen zodat ze een kleinere impact op het milieu hebben.

how-to's

Clean & Safe

Rituals gaat om welzijn en schoonheid, voor binnen- en buitenkant. Dit geldt ook voor onze producten en verpakkingen; al onze verpakkingen en recepturen zijn veilig en schoon.

how-to's

Giving back

Rituals beschouwt haar succes niet als vanzelfsprekend. Daarom probeert Rituals iets terug te geven door goede doelen te steunen waar wij een goed gevoel bij hebben en die dezelfde filosofie hebben als ons bedrijf.

Rituals

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!