1 Million en Lady Million van Paco Rabanne

PACO RABANNE

1 MILLION van Paco Rabanne de herengeur van succes. Hij gaat voor goud want decadentie is spannend. Een verslavende, krachtige geur die fris begint en langzaam overgaat in een kruidig leder akkoord. Een pakkende alchemie voor volledige verleiding. De geur voor gedurfde mannen die houden van een provocerende & sexy elegantie.

LADY MILLION van Paco Rabanne de damesgeur voor de femme-fatale die een geur draagt om te verleiden. Zij die lust voor het leven en leeft voor de achtervolging. Ontdek een frisse &bloemige Eau de Parfum in de vorm van een diamant met een houtachtige afwerking. Een heerlijk intense geur dankzij verse witte bloemen die de huid sensueel ontwaken met frisse noten die langzaam overgaan in sensuele patchoeli.

 
 

*Helaas is de gift (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar in de webshop. Aanbieding is geldig van 1 april t/m 14 april 2019 bij ICI PARIS XL Nederland, zolang de voorraad strekt. De aanbieding is wel van toepassing op bestellingen in de webshop. Prijswijzigingen, druk- en/ of zetfouten voorbehouden.