Zadig & Voltaire, Girls Can Do Anything.

#GIRLSCAN
Zadig & Voltaire introduceert een nieuwe damesgeur waarbij het zelfbewustzijn centraal staat. Girls Can Do Anything nodigt meiden uit om alles te durven doen en weerspiegelt daarmee Zadig & Voltaire’s kijk op vrouwelijkheid. De Zadig vrouw is vrij, spontaan en zelfverzekerd!
Girls Can Do Anything is een vrouwelijke geur met een mannelijke twist. In de topnoten vinden we de sprankelende energie van peer en oranjebloesem. Het sensuele hart van tonkabonen is zowel soepel als levendig. Bovendien voegt een vleugje musk-vanille een onweerstaanbare zoetheid toe aan het sandelhout – de geur signatuur van Zadig & Voltaire parfums.

“De Zadig vrouw is relaxed, elegant en modern. Ze is vrij, onafhankelijk en heeft een stijl waarin ze ‘rock, oversize en offbeat’ combineert. Ze geeft mannelijke kledingstukken een nieuw leven, zoals een bikerjasje over een zijde hemdjurkje met laarsjes eronder, om net iets verder te gaan. Aan deze muze, met haar ongeëvenaarde eigen stijl, draag ik deze fougère geur op; het archetype van een mannelijke geur, die ik voor haar opnieuw heb uitgevonden. Het eindresultaat is uitermate vrouwelijk.” Quentin Bisch (Givaudan), parfumeur.

Deze magische nevel verdient simpelweg een unieke flacon.
Dit concentraat van humor, optimisme, energie, een ongebreideld feminisme is in een kristalhelder object gegoten, geïnspireerd door de flacons van gefilterd water die tijdens de fashionshows uitgedeeld werden. Op welke manier zie je mannelijke elementen terug? De flacon, gemaakt van een luxueus glas, is geplaatst op een vissengraat gedecoreerde basis. De fles heeft een versierde metalen dop, dat naar een vintage auto-accessoire verwijst. Op welke manier is het design op en top vrouwelijk? De roze geur wordt verhelderd door een hintje blauw en een vlekkeloos label, bewerkt als een generfd stuk leder, met de naam Girls can Do Anything op de huid getatoeëerd.

 
 

* Deze actie is geldig van 1 t/m 21 oktober 2018 in alle ICI PARIS winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.