Libre Eau de Toilette, het nieuwe parfum van Yves Saint Laurent Beauté.

Yves Saint Laurent Yves Saint Laurent

Met LIBRE Eau de Toilette wordt vrijheid onthult en gevoeld op de naakte, vurige huid. De LIBRE vrouw is in niets anders gekleed dan haar vrijheid. Ze toont haar zelfvertrouwen, haar trots om zichzelf te zijn, als een manier om haar vrijheid op te eisen. Het resoneert op een persoonlijke, emotionele en intieme manier. Vrijheid is nu relevanter dan ooit.

De nieuwe EAU DE TOILETTE zoekt de grenzen op van het mannelijke en het vrouwelijke en is alles wat LIBRE EAU DE PARFUM zo iconisch maakt, maar nu opnieuw geïnterpreteerd met een heldere, frisse, moderne sensualiteit die het meer dan ooit verblindend maakt.

De EAU DE TOILETTE is de ontmoeting van de brandende sensualiteit van absolu van Oranjebloesem met de aromatische frisheid van Lavendel in een heldere infusie van witte thee-akkoord.

De EAU DE TOILETTE is even gedurfd en edgy als het origineel, maar met een meer intieme en heldere sfeer, voor een nieuwe intieme olfactieve spanning. Het is gaaf. Het is heet. Het is puur. Met zijn contrasten die bijna voelbare effecten op je huid creëren, het suddert van sensualiteit. De geur van vrijheid is nog nooit zo persoonlijk geweest.

 

 

*Deze actie is geldig van 15 maart t/m 11 april 2021 in alle ICI PARIS XL winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.