ROUGE PUR COUTURE THE SLIM SHEER MATTE. I DON'T WEAR A ROUGE. MY ROUGE DRESSES ME.

YVES SAINT LAURENT ROUGE

ROUGE PUR COUTURE THE SLIM SHEER MATTE: Ontdek de nieuwe semi-transparante matte lipstick.
De lipstick heeft een licht gepigmenteerde matte finish en geeft een semi-transparante dekking. De zachte formule smeert gemakkelijk uit en voelt comfortabel op je lippen. Verkrijgbaar in 12 stijlvolle kleuren.

Van insiders truc naar een nieuw applicatie proces.
Eerst een vierkante vorm rondom het cupidoboogje te tekenen, voordat je de lippen inkleurt, is een insiders truc van professionele make-upartiesten. Bij RPC THE SLIM is het applicatieproces vereenvoudigt. De lipstick is in een rechthoekige vorm ontworpen, zodat vrouwen zelf ook makkelijker een scherp liplijntje kunnen tekenen.

Het geheim van volumineuze lippen.
Om een volume-effect op de lippen te creëren kun je het beste in het midden van de bovenlip beginnen, waarbij je de rechthoekige zijde van de lipstick gebruikt om een onderscheidend cupidoboogje te creëren. Vervolgens werk je naar buiten toe, waarbij je de zijkanten van de rechthoekige stick gebruikt om meer precisie te bereiken, een scherpe omlijsting van de lippen – zowel de boven,- als de onder lip. Zo accentueer je de natuurlijke golving van je lippen waardoor zo’n volumineus “push up” effect ontstaat.

#DRESSED IN ROUGE

 
 

*Helaas is de gift (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar in de webshop. Deze actie is geldig van 14 oktober t/m 10 november 2019 in alle ICI PARIS XL winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.