Win nu: de Cleansing Oil van Novexpert met omegas, vitamine E en C!

Oil cleansing is helemaal in! Door je huid met een plantaardige olie te reinigen, verwijder je niet alleen op een zachte manier vuil en make-up, maar voed je ook nog eens je huid. Novexpert tilt de categorie van oil cleansers naar een nieuwe hoogte met zijn Oil Cleanser With 5 Omegas. Deze reiniger combineert namelijk Omega 3, 6, 9, 5 én 7 voor een optimale verzorging van je huid. Door de formule met biologische granaatappelolie, sesamolie, marula olie en duindoornolie worden tekenen van vroegtijdige huidveroudering in de kiem gesmoord.

Gebruik je graag ‘clean beauty’, voor zowel jezelf als je het milieu? Ook dan zit je goed met deze cleanser: de ingrediënten zijn namelijk 100% natuurlijk en je krijgt een wasbare en hergebruikbare katoenen tissue cadeau. Maar don’t be fooled, want ook al is deze cleanser vegan, hij laat zelfs je waterproof oog-make up als sneeuw voor de zon verdwijnen. Een echte musthave voor in je beautytas!

Wil je deze verzorgende, anti-aging cleansing oil ook proberen? Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op een exemplaar Novexpert Cleansing Oil with 5 Omegas 150 ml. Je hoort in juni of je de gelukkige winnaar bent.

BEKIJK HET WEDSTRIJDREGLEMENT