VERSACE EROS IS EEN GODDELIJK EN PASSIEVOL DUO

VERSACE EROS

Liefde, passie, schoonheid en verlangen: dit zijn de hoofdthema’s van Eros. Eros, de god van de liefde, is in staat om iedereen verliefd te laten worden door middel van zijn pijl en boog, maar wie verleidt wie?

Versace Eros pour Homme is een aromatische geur voor een gepassioneerde sterke man. De Eau de Toilette bevat een levendige frisheid, verkregen uit een combinatie van muntblaadjes en Italiaanse citroen. Een aantrekkelijke sensualiteit wordt gecreëerd door oriëntaalse geurnoten van tonkabonen en een combinatie van verschillende houtsoorten die samen een krachtige basis vormen.

Versace Eros pour Femme is een bloemig Eau de Parfum voor de vrouw die waarde hecht aan individualiteit en toegeeft aan verleiding. Het is een liefdesdrank van verleidelijke, lichte en vrouwelijke geurnoten. De geur is verfijnd met akkoorden van citroen en jasmijn die wordt verheven door sensuele en zachte houtsoorten.

 

 

 

 

* Deze actie is geldig van 29 juli t/m 18 augustus 2019 in alle ICI PARIS winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.