Shop voor je liefde of jezelf het allermooiste Valentijncadeau bij ICI PARIS XLu Shop voor je liefde of jezelf het allermooiste Valentijncadeau bij ICI PARIS XLu

Shop de leukste valentijncadeaus bij ICI PARIS XL.
Een geheime liefde, een dierbare vriend óf de liefde van je leven: met Valentijn vieren wij de liefde! Bij ICI PARIS XL vind je de allermooiste cadeaus om jouw geliefde te verrassen.

 
LOVE IS IN THE AIR
Icon

LOVE IS IN
THE AIR

De perfecte (geur)duo’s

› KOOP NU

CUPIDO’S CADEAUS
Icon

CUPIDO’S
CADEAUS

Top 10 voor hem & haar

› KOOP NU

Lippen oh la la
Icon

OH LA LA
LIPPEN

Kies jouw favoriet!

› KOOP NU

LIPPEN OM TE ZOENEN
Icon

LIPPEN OM
TE ZOENEN

Bekijk de lipstick test!

› KOOP NU

MAAK JE OP VOOR VALENTIJN
Icon

MAAK JE OP
VOOR VALENTIJN

Voor welke look ga jij?

› ONTDEK MEER

GET CHEECKY
Icon

GET
CHEECKY

Met de mooiste blushes

› ONTDEK MEER

 

Ssst … wil je jouw geheime liefde, een dierbare vriend óf de liefde van je leven verrassen?
Bij ICI PARIS XL vind je de mooiste cadeaus om jouw geliefde te verrassen. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke damesgeur van Tiffany & Co, Marc Jacobs, Jo Malone, Paco Rabanna of Chanel… Of ga voor een klassieker, zoals de Black Opium van Yves Saint Laurent of J’adore van Dior. Misschien verwen je jouw allerliefste liever met de mooiste make-up musthaves van Urban Decay, Sleek of Bobbi Brown. Laat je geliefde stralen en ontdek online en in de winkel alles voor het allermooiste cadeau voor Valentijn. En natuurlijk kun je jouw Valentijncadeau stijlvol laten verpakken en maak je het extra bijzonder met een geheimzinnige of lieve boodschap. Met Valentijn vieren wij de liefde!