3 PROVOCERENDE LOOKS
MET URBAN DECAY’S TROUBLEMAKER MASCARA

Super-fat, super-long, sex-proof wimpers zien er nog beter uit in combinatie met een zwarte eyeliner - 24/7 Glide-On Eye Pencil in de tint Zero. Om te bewijzen dat deze twee jouw ultieme partner in crime zijn, bedachten we deze drie sexy looks. Trouble gegarandeerd!

URBAN DECAY

FANNED OUT
Natuurlijke volle wimpers.

Omrand je volledige oog met het 24/7 GLIDE-ON EYE PENCIL in de tint Zero. Breng het potlood dicht tegen de wimperrand aan om zo een optisch vollere wimperrand te creëren. Breng vervolgens een of twee laagjes TROUBLEMAKER MASCARA aan. Begin bij de aanzet van de wimpers en haal het borsteltje er doorheen voor een mooi ‘Fanned out’ resultaat.

TIP: Om de fijne uiteindes van je wimpers te voorzien van mascara draai je de mascara rond zijn as zodat de kleine haakjes van het borsteltje hun werk kunnen doen.

URBAN DECAY

FELINE FRINGE
Vrouwelijk en glamorous.

Slijp het 24/7 GLIDE ON EYE PENCIL tot een perfecte punt. Voor de perfecte cat-eye teken je eerst een punt op de hoek waar de eyeliner zal eindigen. Trek vervolgens een lijn vanuit je binnenste ooghoek langs de wimperrand naar dit punt toe. Om de ultieme cat-eye Feline Fringe af te maken breng je TROUBLEMAKER MASCARA aan in een diagonale beweging.

TIP: voor een extra intens effect breng je een extra laag mascara aan op de wimpers in de buitenste ooghoek.

URBAN DECAY

FULLY LOADED
Volumineuze, smoky wimpers.

Breng een dikke lijn 24/7 GLIDE-ON EYE PENCIL in de tint Zero aan tegen de volledige wimperrand. Vervaag de lijn voor een zwoel, smoky effect. Voor extra volume breng je vervolgens TROUBLEMAKER MASCARA aan vanaf de wimperaanzet. Haal het mascaraborsteltje in een zigzag beweging door de wimpers heen.

TIP: Gebruik meerdere laagjes mascara. Na het eerste laagje plaats je de kortere haartjes van het borsteltje tegen het midden van de wimpers en haal je hem nogmaals door de wimper uiteindes voor meer volume en lengte.

EXTRA TIP: prime je wimpers eerst met SUBVERSION LASH PRIMER voordat je Troublemaker Mascara aanbrengt. Dit zorgt voor een extra verleidelijke oogopslag!


KOOP DEZE LOOK