TOT 30% KORTING!

25% korting op bijna het hele assortiment 25% korting op bijna het hele assortiment

Voordat de herfst écht losbreekt, genieten we nog van een heerlijke Indian Summer. Bij die gouden zonsondergangen en zwoele nazomeravonden hoort natuurlijk ook een glamoureuze beautyroutine! Wat dacht je van warme oogtinten of weelderige geuren die je een luxueus gevoel geven?

Van donderdag 17 t/m zondag 27 september 2020 shop je jouw najaarsfavorieten met 25% korting op bijna het hele assortiment* óf 30% korting bij aankoop vanaf 3 producten*. Geef jouw beautyroutine dus snel een extra dosis glam! Deze korting krijg je normaliter alleen als Beauty Member, maar ook jij kunt nu profiteren van deze actie door onderstaande code te gebruiken in de ICI PARIS XL webshop.

Kortingscodes:
25% korting op bijna het hele assortiment* = NLD-GLAMOUR25
30% bij aankoop van 3 of meer producten* = NLD-GLAMOUR30

 

Word gelijk Beauty Member en profiteer in de toekomst van geweldige kortingsacties!Download hieronder onze gratis app

*Deze aanbieding is geldig van donderdag 17 september 2020 t/m zondag 27 september 2020 op iciparisxl.nl. Korting geldt vanaf de adviesprijs en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Zolang de voorraad strekt. Klik hier voor de uitgezonderde merken. Vul NLD-GLAMOUR25 in tijdens het afrekenproces om de 25% korting te ontvangen en vul NLD-GLAMOUR30 in tijdens het afrekenproces om de 30% korting te ontvangen bij aankoop van 3 of meer producten. Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden.