GENTLEMAN EAU DE PARFUM - EEN NIEUW TYPE GENTLEMAN ZOWEL CHARISMATISCH ALS VERLEIDELIJK

Ontdek Givenchy Gentleman Eau de Parfum; een nieuw type Gentleman zowel charismatisch als verleidelijk. Hij fascineert en neemt je mee in zijn explosieve charme en gevoel van coolness. Hij is een leider die inplaats van mensen volgt liever de weg laat zien. Vooral wanneer het hem leidt naar een avontuur waar al zijn zintuigen ontwaken... In 2017 creëerde Givenchy 'Gentleman Eau de toilette', een geur vol contrasten en paradoxen, een combinatie van kracht en heerlijkheid. Nu presenteren wij Gentleman Eau de Parfum - een mysterieuze essentie speciaal voor een betoverende verleider.

Een explosie van rauwe sensualiteit komt voort na de eerste spray. Met een zachte Iris Pallida en een wilde volle Patchouli essence.. De gevaarlijke warmte van Zwarte peper met zoetheid van Tolubalsem en Zwarte vanille maken de geur overduidelijk verslavend.

 
 

* Helaas is de gift (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar in de webshop. Deze actie is geldig van 30 juli t/m 12 augustus 2018 in alle ICI PARIS winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.