BLACK FRIDAY WEEKENDDEAL

Black Friday Black Friday

30% KORTING OP ÉCHT ALLES, GEEN UITZONDERINGEN!

Alleen vandaag nog op Cyber Monday: 30% KORTING* OP ECHT ALLES! Shop nu jouw favoriete product op iciparisxl.nl of in de winkel. En claim jouw deal, want vandaag is ook de laatste dag dat onze dagdeals geldig zijn. Maar let op: OP = OP.
Happy Cyber Monday!

ONTDEK ALLE DEALS
*Deze aanbieding is geldig van vrijdag 27 november 2020 t/m maandag 30 november 2020 in alle ICI PARIS XL winkels in Nederland en op iciparisxl.nl. Korting geldt vanaf de adviesprijs en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

 
Yes! The beauty black out is coming … ICI PARIS XL breekt alle records als het gaat om korting. Niet alleen op vrijdag, maar iedere dag van de week. Ie-de-re dag verrassen we je met nieuwe Black Friday parfum-, skincare- en make-up deals van maandag 23 november t/m donderdag 26 november. Op Black Friday pakken we groots uit met een absolute knaller!

Bij ICI PARIS XL vinden we dat goede dingen langer mogen duren dan één dag. Daarom dat wij gedurende een hele week Black Friday deals hebben! Ben jij na Black Friday nog steeds in een feeststemming? Op Cyber Monday gaan we gewoon door! Op iciparisxl.nl blijft het kortingen regenen. Verwen jezelf of een ander. Pak je kans en pak deze korting!