Een reis door de tijd met de Sisleÿa-lijn van Sisley

Sisley Sisleÿa Anti-Âge Sisley Sisleÿa Anti-Âge

Een innovatieve benadering met maar liefst vijftig verschillende werkstoffen maken van deze verzorging een fenomeen. Tien jaar onderzoek werd er gedaan toen Sisley in 1999 de eerste complete anti-agingverzorging ter wereld lanceerde: Sisleÿa Global Anti-Âge. Een doorbraak in de markt voor anti-agingproducten, die in twintig jaar tijd is uitgegroeid tot uitgegroeid tot wereldwijde bestsellers.

In 2016 ging Sisley nog een stap verder toen de laboratoria zich gingen verdiepen op de epigenetica door een derde dimensie toe te voegen aan de Sisleÿa-lijn: het tegengaan van veroudering als gevolg van gedragsfactoren (stress, roken of slecht dieet)… Door deze vernieuwde formule werd Sisleÿa Global Anti-Âge nu Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge, een aanpak die nog doeltreffender is tegen veroudering. Een complete anti-agingverzorging met spectaculaire resultaten.

In 2020 wordt een heel nieuw onderzoeksgebied ontdekt met een belangrijke wetenschappelijke ontdekking. Deze innovatie is tot stand gekomen door samen te werken met universiteiten en wetenschappelijke onderzoekteams die de nieuwste technologische ontwikkelingen altijd op de voet volgen. De onderzoekslabaratoria richten zich nu op de bron van jeugdigheid en presenteren Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge La Cure.

Een verzorging die in staat is de vitale energie van de cellen binnen 4 weken vanaf de bron te reactiveren, zodat de huid weer al haar levenskracht terugkrijgt. 1 unieke formule, 4 flacons en 4 belangrijke stappen voor iedere week weer zichtbare verbetering. De huid is na vier weken als ‘herboren’.

High-tech formules, spectaculaire resultaten, een complete anti-aginglijn… Ontdek de complete Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge- lijn voor een huid die er zichtbaar jonger uit ziet.

 

 

*Deze actie is geldig van 12 april t/m 25 april 2021 op iciparisxl.nl (online only). Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.